dinsdag 1 september 2015

Hoe krijg je de industriële stijl in huis?

Een industrieel interieur in huis

Je bent gek op een industriële inrichting, maar je hebt geen idee hoe je deze stijl in je interieur haalt. Voor veel mensen is dit het geval en wij helpen je graag een handje om toch de gewenste industriële sfeer te bereiken. Hoe? Door je in enkele duidelijke stappen uit te leggen wat een industrieel interieur inhoudt! Door middel van enkele tips en trucs zullen we je de geheimen van deze stijl vertellen, zodat ook jij binnenkort kan genieten van het interieur dat je voor ogen had!
  • Een industrieel interieur is één van de meest populaire interieurs
  • Kies voor ruwe materialen, zoals hout, staal en beton en kies ook voor een dito aankleding
  • Maak gebruik van echte fabriekskleuren, zoals zwart, wit en grijs
  • Bij een industrieel interieur, hoort industriële verlichting
  • Maak gebruik van de tips en je zult zien dat je snel resultaat boekt

Back to basic!

Industrieel Interieur
Ruwe materialen, zoals staal, hout en beton geven direct een mooie industriële uitstraling!
Wil je echt die industriële vintage stijl in je woonkamer? Kies dan voor materialen die teruggaan naar de oorsprong. Gebruik ruwe materialen, zoals hout, staal en beton. De afwerking hoeft helemaal niet gelikt te zijn en bij voorkeur zie je zelfs de onafgewerkte constructies van houten balken en betonnen vloeren. Terug naar het origineel is een beetje de bedoeling. Kleed je interieur vervolgens ook aan met unieke en vintage items. Deze vind je bijvoorbeeld op markten en bij kringloopwinkels, maar je zou ook een kijkje in ons assortiment kunnen nemen. Onze industriële items lenen zicht uitstekend om het industriële interieur de ‘finishing touch’ te geven.

Gebruik sobere kleuren!

Als je naar de oude fabriekspanden van vroeger kijkt, dan zie je gelijk dat deze weinig kleurrijk waren vroeger. Zwart, wit en grijs zijn de kleuren die je over het algemeen overal ziet terugkomen. Pas dit daarom ook toe in jouw industriële interieur. Natuurlijk mag je als contrast kiezen voor een felgekleurde wand of misschien wel een kleurrijk item. Dat is juist leuk! Maar laat de algemene uitstraling sober zijn! Op deze manier haal je echt die ouderwetse fabrieksuitstraling in je huis.

Kies voor passende verlichting

Industriële Zinken Hanglampen Boven Eettafel
Industriële hanglampen van oude zinken tonnen. Enorm vintage én industrieel!
Hoewel het leuk is om soms een accent aan te brengen in je interieur, is het gewoon noodzakelijk om industriële lampen toe te passen in je interieur. Kom daarom dus niet aan met een lampje van de IKEA. Dat is echt ‘not done’! Je kunt kiezen voor de bekende fabriekslampen, maar kies dan wel voor authentieke verlichting. Voor authentieke industriële lampen ben je bij ons trouwen helemaal op het juiste adres! Bekijk onze website en je zult snel begrijpen waarom!

Maak gewoon een begin!

Met de tips die we je hebben gegeven, kun je nu zelf aan de slag! Van rijtjeshuis tot oude school en van 2 onder 1 kapper tot boerderij, de industriële stijl valt overal toe te passen. Houd je gewoon aan de regels van een industrieel interieur en je zult zien dat je snel resultaat boekt! Veel succes met het zetten van de eerste stappen en bij vragen staan we altijd voor je klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten