dinsdag 8 september 2015

Hanglamp boven eettafel?

Welke hanglamp kies je?

Als je van interieur houdt, dan heb je vaak een lijstje met wensen. Bij veel mensen staat daar een passende hanglamp voor boven de eettafel op. Vaak heeft er jarenlang een aftandse lamp gehangen, doordat men niet de gewenste hanglamp kon vinden. Als je dan eindelijk toch de knoop hebt doorgehakt, is het belangrijk dat je de juiste hanglamp kiest. Kies de lamp die aansluit bij je interieur, budget en smaak. Dat lijkt misschien makkelijker dan het in werkelijkheid is! Houd je van industrieel, basic en stoer? Lees dan vooral verder!
  • De meeste mensen kiezen voor industriële, stoere, basic hanglamp
  • Bij Indusigns doen we er alles aan om de gewenste hanglamp voor je te maken
  • Bepaal voor jezelf of je één of twee hanglampen nodig bent boven de eettafel
  • We zorgen voor een snelle levering en zijn iedere dag te bereiken

Waar vind je jouw industriële hanglamp?

Industriële HanglampOp onze website vind je een ruim aanbod aan authentieke en unieke industriële hanglampen. Je vindt er onder andere zinken, stalen en zelfs houten hanglampen. Op deze manier is de kans klein, dat je er geen geschikte hanglamp tussen zult vinden. Mocht je een bepaalde hanglamp in een andere kleur gespoten willen hebben, bijvoorbeeld grijs, wit of zwart, dan is dat ook mogelijk! Je merkt al, bij ons is er van alles mogelijk. Zodat je die ene gewenste lamp  boven de eettafel kunt hangen en je dat peertje of die aftandse hanglamp snel kunt vervangen!

Twee kleine of een grote hanglamp?

Wanneer je een grote eettafel hebt, is het belangrijk dat de gehele tafel verlicht wordt. Je kunt dan kiezen voor een grote hanglamp of bijvoorbeeld voor twee kleinere hanglampen. Ook kun je spelen met de afstand tussen de industriële hanglamp en de eettafel. Hoe hoger je de hanglamp hangt, hoe meer het licht zich over de tafel zal verspreiden. Het ligt ook een beetje aan je budget, of je voor twee of één hanglamp kiest. Wij verkopen zowel grote als kleine industriële hanglampen. Kijk goed naar de verschillende diameters van de hanglampen en bepaal hoeveel lampen je nodig bent boven de eettafel.

Snelle levering van jouw hanglamp!

Als je dan eindelijk dus je keuze hebt gemaakt, wil je ook snel je hanglamp(en) boven de eettafel hangen. Wij zorgen voor een snelle levering! Mocht je verder nog vragen hebben over de invulling van je industriële inrichting, dan zijn we altijd op verschillende manieren te bereiken! Hoe? Kijk op onze website en vul bijvoorbeeld het contactformulier in. Wil je ons persoonlijk spreken? Dan zijn we iedere werkdag bereikbaar per telefoon. Succes met het kiezen van jouw favoriete hanglamp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten