dinsdag 8 september 2015

Industrieel interieur, tijdloos en populair!

Industrieel interieur

Het industriële interieur is op dit moment en eigenlijk al een hele tijd erg populair als interieurstijl. De sfeer, die is afgeleid uit de oude fabriekspanden van weleer, geeft een authentieke uitstraling aan het interieur. Sobere kleuren zijn kenmerkend, met af en toe een felle en eruit springende kleur als accent. Materialen als hout, beton en staal worden veelal gebruikt, net zoals in de fabriekspanden van vroeger. Verder worden vaak industriële items toegevoegd, zoals industriële verlichting en stoere objecten uit de fabriek.
  • Het industriële interieur kenmerkt zich door sobere kleuren en ruige materialen
  • De industriële stijl is erg populair en tevens tijdloos
  • Er zijn verschillende industriële stijlen te onderscheiden
  • Bij ons vind je industriële verlichting, maar ook industriële meubels

Industriële VloerlampTijdloos

Doordat het industriële interieur zoveel karakter met zich meebrengt, zal het niet snel gaan vervelen. Het zorgt voor een stukje nostalgie en geeft het interieur een stoere uitstraling. Mede hierdoor is het een erg tijdloze interieurstijl, die waarschijnlijk nog wel een decennia of langer zal aanhouden. Het industriële interieur is op veel verschillende manier te bereiken. Je kunt er dus helemaal je eigen twist aan geven! Als je je maar houdt aan de beginselen van het industriële interieur. Sobere kleuren, een ruige afwerking en industriële verlichting.

Welk soort industriële stijl vind jij leuk?

Er zijn verschillende stijlen binnen het industriële interieur. Zo heb je bijvoorbeeld de Scandinavische stijl, vintage stijl, moderne stijl, ruige stijl en de landelijke stijl. Iedere stijl heeft een vaste basis, zoals hierboven beschreven. Maar binnen iedere stijl is er ruimte om een verschillende invulling te geven aan het interieur. Onze industriële producten vallen meet onder de ruige en stoer industriële stijl en af en toe hebben we ook vintage items in ons assortiment. Wil je een kijkje nemen naar onze producten? Bezoek dan onze website!

Industrieel InterieurHoud jij ook van stoer, ruig en industrieel?

Iedere maand voegen wij nieuwe industriële items toe aan ons assortiment, die passen binnen deze industriële stijl! Houd daarom onze website goed in de gaten! We hebben industriële hanglampen, wandlampen, vloerlampen, tafellampen en ook vintage items, zoals oude oventjes en andere vintage objecten. Daarnaast maken we ook industriële meubels, zoals kasten en tafels. Al onze producten zijn naar wens aan te passen. Heb je een speciale wens? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten