donderdag 10 september 2015

Staal in het interieur

Ruige materialen, stoere producten

Bijna al onze ontwerpen bevatten staal. Is het niet een oud en gebruikt olievat, dan is het wel een zinken ton of een authentieke melkbus. Wereldwijd wordt er bijna 900 miljoen ton staal geproduceerd per jaar! Wij vinden staal het meest geschikte materiaal om stoere en robuuste producten mee te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos met staal. Je kunt het buigen, maar ook bijvoorbeeld lassen. Op deze manier kun je alle kanten op! Het is ook een van de meest gebruikte materialen in de wereld, omdat het zo sterk is. Staal geeft onze producten karakter, soms met roest en soms zonder. Het maakt onze objecten stoer en robuust en passend bij het industriële interieur.
Staal in het Interieur
Tafel van staal met houten blad en fauteuils van staal en hout. Speciaal op maat gemaakt!

Staal past in ieder interieur

Niet alleen in onze designs wordt staal veel gebruikt, ook in het interieur op zich wordt staal steeds frequenter toegepast. Dit komt voornamelijk omdat staal een veelzijdig materiaal is, dat past bij verschillende stijlen. Het is stoer, strak, industrieel en past zich moeiteloos aan bij het industriële, moderne en klassieke interieur. In combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en beton, komt staal helemaal tot zijn recht! Het staal geeft karakter aan het interieur en dat is nu juist waar veel interieur liefhebbers naar op zoek zijn!

Man van staal

Buiten dat staal een erg karaktervol materiaal is, is het ook nog eens enorm stevig, robuust en sterk. Daarom bestaat ook het spreekwoord; man van staal. Staal in het interieur is mannelijk en in een wereld waarin het vooral de vrouwen zijn die het interieur bepalen, is het een hele verademing voor de man. Het geeft een onverwoestbare indruk en met hier en daar een beetje roest, brengt het ook een stukje authenticiteit met zich mee. Genoeg redenen dus om ook in jouw eigen interieur wat staal toe te passen. Dat kan zijn in verlichting en meubels, maar ook in de decoratie van je huis.
Industriële kasten van staal!
Industriële kasten van oude stalen olievaten. Gespoten in de gewenste RAL-kleur.

Sterk staaltje interieur

Wanneer je het met ons eens bent, dat staal wat kan doen met je interieur, dan nodigen we je uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Naast de producten die je hier terugvindt, ontwerpen we ook in opdracht. Denk bijvoorbeeld aan een tafel met een schitterend houten blad en een onderstel van staal. We horen graag van jou, wat je ideeën zijn! Het is altijd mogelijk om vooraf een vrijblijvende schets van ons ontwerp te ontvangen, zodat je goed voor ogen hebt wat wij voor je in gedachten hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten