woensdag 26 augustus 2015

Meubels van olievaten! Industrieel, Stoer & Robuust

Meubels van olievaten voor binnen en buiten

Industriële Kast 'Blue Closet' Indusigns
Industriële kast van een olievat met een legplank. Het aantal legplanken en de kleur van de kast is vrij te bepalen!
Olievaten worden normalerwijs gebruikt voor de opslag van olie of andere goedjes. Ze zijn echter meer multifunctioneel dan je in eerste instantie zou denken. Kijk maar eens naar onze producten, dan zie je wat de mogelijkheden zijn. Naast verlichting, maken wij ook veel verschillende meubels van oude en gebruikte olievaten. Van fauteuils tot statafels en van kasten tot salontafels. Inmiddels staan onze industriële meubels verspreid door heel Nederland. Je haalt echt iets nieuws en bijzonders in huis met onze meubels van olievaten. En het mooie is: een krasje of een deukje is helemaal niet erg! Dat geeft onze producten juist net dat beetje meer karakter!
  • Meubels van olievaten, de mogelijkheden zijn eindeloos
  • Denk aan kasten, fauteuils, banken, tafels etc.
  • We maken ook industriële meubels op maat uit olievaten
  • Onze meubels van olievaten zijn binnen en buiten te gebruiken

Multifunctioneel

Je kunt onze meubels van olievaten werkelijk overal voor gebruiken. Ze zijn ideaal voor tijdens de barbecue of op het terras. Heb je een feestje? Dan zijn onze statafels erg bruikbaar. Zoek je opbergruimte? We maken ook bijvoorbeeld industriële kasten van 200 liter vaten. Heb je nog een plekje vrij in de woonkamer? Dan zou je die prima in kunnen vullen met onze industriële meubels. Denk zelfs aan een wasbak, bank of kinderbed. Je zou het allemaal kunnen maken van oude en gebruikte olievaten. Wie had dat ooit gedacht?
Industriële Loungeset 'Chill Out' Indusigns
Industriële fauteuils van olievaten! Eventueel met zitjes van schuimrubber en skai of jeans te bestellen!

Olievat meubels in opdracht

Industriële Voetenbank ‘Blue Magazine’ Indusigns
Industriële salontafel van een blauw olievat!
Heb je zelf een geweldig idee, maar lukt de uitvoer ervan maar niet?! Dan zijn wij de oplossing! Het is altijd mogelijk om vooraf een vrijblijvende schets te ontvangen van het ontwerp dat wij voor jou voor ogen hebben. Het is vrijwel altijd mogelijk om de gewenste industriële meubels in de favoriete kleur te spuiten of in de juiste vorm te snijden. Het enige wat je hoeft te doen, is naar ons contactformulier gaan en aangeven wat jij in gedachten hebt!

Geschikt voor buiten

Geef altijd even aan of je een bepaalde meubel voor binnen of buiten gaat gebruiken. Dit is namelijk van belang bij de afwerking! Mocht je het meubelstuk buiten gaan gebruiken, dan bewerken we het met zogenaamde metaallak, zodat het meubelstuk jarenlang buiten kan staan. Het zal dan minder snel gaan roesten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten