woensdag 6 mei 2015

Industriële kast naar wens?

Industriële kast van een olievat

Industriële Kast 'Blue Closet' Indusigns2Bij een industriële kast denkt men vaak aan de oude en verweerde fabriekskasten, ook wel lockerkasten genoemd. Ook wij maken industriële kasten, maar dan van oude olievaten. Ze zijn van staal en in twee groottes leverbaar. De 200 liter vaten zijn ongeveer  90 centimeter hoog en hebben een diameter van ongeveer 56 centimeter. Daarnaast maken we industriële kasten van 60 liter vaten. Qua ontwerp en kleur is er werkelijk van alles mogelijk!
  • Industriële kasten in twee maten
  • Kleur en aantal vakken naar wens aan te passen
  • Multifunctioneel inzetbaar

Industriële Kast 'Blue Closet' IndusignsIndustriële kast op maat

Onze kasten van olievaten zijn flexibel samen te stellen qua ontwerp. Het aantal vakken aan de binnenkant, kan naar wens worden aangepast. Zo is de kast geschikt voor verschillende doeleinden. Laat ons weten waarvoor je de kast gaat gebruiken en wij zullen graag meedenken over het ontwerp. Daarnaast is ook de kleur van de industriële kast naar wens aan te passen. In principe kunnen wij de kast in iedere RAL-kleur spuiten. Ideaal om de kast nog beter bij jouw industriële interieur te laten passen!

Ideale kast

De kast van een olievat zijn ideaal in hun gebruik. Omdat het zo’n stoer product is, mag er best een deukje of een krasje op komen. Dat is ook een beetje de charme van het product. De bovenkant van de kast is rond en ideaal om nog iets bovenop te zetten. Daarnaast is de kast makkelijk afneembaar en dus goed schoon te houden. Tevens is de kast redelijk licht qua gewicht, zodat de kast eenvoudig verplaatsbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten