woensdag 27 mei 2015

Kinderkamer ideeën? Top 3 producten!

Kinderkamer inrichten

Veel mensen zoeken inspiratie voor de kinderkamer. Op het internet vind je ontelbaar veel decoratie en accessoires voor de kinderkamer. De keuze is soms zo groot, dat de inrichting van deze kamer zelfs lastig wordt. Vaak kiezen ouders voor een bepaald thema, zoals de brandweer, het leger of de zee. Wij denken dat onze industriële producten een superleuke aanvulling kunnen zijn hierin. Ten eerste omdat onze producten iedere RAL-kleur kunnen krijgen die je maar wenst en ten tweede omdat ze lekker stoer zijn voor bijvoorbeeld de jongenskamer! Daarnaast ben je ook nog eens enorm origineel met een hanglamp of kast van een oud en gebruikt olievat!
  • Bij ons vind je origineel interieur voor de kinderkamer
  • Onze industriële hanglampen zijn ideaal voor de themakamer van jouw kind
  • Onze industriële kasten zijn ideaal om speelgoed in op te bergen of uit te stallen
  • Onze industriële krukjes zijn geheel naar wens aan te passen

Industriële hanglamp

Industriële Open Hanglamp 'Iron Champion' IndusignsVeel meisjes hebben een lievelingskleur. Onze industriële hanglampen zijn verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Verras jouw dochter met een mooie hanglamp in haar favoriete kleur! Jongens zijn vaak helemaal weg van racen en auto’s. Wij hebben hanglampen in ons assortiment die daaraan voldoen. Met onze verlichting geef je de themakamer van je zoon of dochter de zogenaamde ‘finishing touch’. Mocht je speciale wensen hebben, dan zijn we altijd bereid om te luisteren naar jouw ideeën. Samen proberen we dan vervolgens om tot het gewenste resultaat te komen.

Industriële kast

Industriële Kast 'Blue Closet' Indusigns1Kinderen hebben vaak veel speelgoed en dit speelgoed slingert regelmatig door de kamer of het huis. Met onze industriële kast, van een gebruikt olievat, haal je een uniek en stoer item in huis. De kleur van de kast mag zelf worden bepaald en zelfs het aantal vakken in de kast bepaal je zelf! Ideaal om het speelgoed van jouw kind in op te bergen of uit te stallen. Daarnaast kan de kast tegen een stootje en is een deukje of krasje helemaal niet erg! Het hoort en past bij de industriële kast!

Industriële kruk

Industrieel krukjeOm de kinderkamer helemaal af te maken, mogen leuke krukjes zeker niet ontbreken. Ook deze industriële krukjes maken we helemaal naar wens! Heerlijk voor jouw kind om lekker op te zitten tijdens het spelen of knutselen. Koop een paar verschillende krukken en je zult zien dat het een vrolijk en gezellig geheel wordt! Heb je speciale wensen qua kleur of hout voor de zitjes? Neem dan contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten