dinsdag 28 april 2015

Zinken hanglamp in de woonkamer?

Kies ook eens voor zink

Industriële Grote Zinken Hanglamp van IndusignsJe komt ze niet vaak tegen; hanglampen van zink. Vaak zijn ze van staal of kunststof en soms zie je ze ook wel eens van hout! Zink wordt regelmatig gebruikt in en rondom het huis. Denk bijvoorbeeld aan de regenpijp, de dakgoot of als dakbedekking. Nu kun je zink dus ook in je woonkamer halen en het zal je nog verbazen hoe mooi het zal staan in jouw landelijke, moderne of industriële interieur! Onze zinken hanglampen zijn stuk voor stuk verweerd door hun leeftijd en nemen daardoor erg veel karakter en uitstraling met zich mee. Veel meer dan die kunststof lampen die per duizenden van de lopende band rollen! Daarnaast onderscheiden ze zich ook weer van de fabriekslampen, waar je tegenwoordig ook mee dood wordt gegooid. Het zijn unieke hanglampen die je niet zult tegenkomen in de winkel!
  • Onze zinken hanglampen zijn stuk voor stuk uniek
  • Toe te passen in verschillende interieurs (landelijke, modern, industrieel)
  • Iedere maand nieuwe modellen op onze website

Verweerd zink heeft een prachtige kleur

Zinken Upcycled lampDe hanglampen die gemaakt zijn van oude petroleumvaten en melkbussen, zijn bijna allemaal van zink. Typ op Google maar eens zinken hanglamp in en bekijk de afbeeldingen. Dan zie je al onze hanglampen van zink uit het afgelopen jaar. Helaas zijn deze hanglampen haast allemaal verkocht en kunnen we ze ook niet namaken. Wel komen er weer nieuwe modellen bij iedere maand! Zie je die mooie en verschillende kleuren? Dat maakt deze industrieel ogende hanglampen zo uniek! Iedere hanglamp is anders! De verweerde grijze kleuren staan prachtig in het industriële interieur. Daarnaast zijn ze erg robuust en stoer!

Houd onze website in de gaten

Zoals hierboven al gezegd, komen er iedere maand nieuwe zinken hanglampen bij op onze website. Hoe vaak dat zo is, hangt echt af van het aanbod op markten, internet of bij handelaren en boeren. We vinden ze overal, maar zelden met velen tegelijk. Het is één van onze best lopende producten! En terecht, ze zijn gewoon supergaaf! Aan ieder model kleeft weer een ander verhaal en dat maakt de hanglamp nooit saai. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 20 tot 40 centimeter breed en in een enkel geval zelfs groter dan dat! Hang er twee boven de eettafel en je hebt een uniek plaatje gecreëerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten