donderdag 28 mei 2015

Stoere hanglamp? Verlichting voor de jongenskamer!

Stoere hanglamp voor je zoon

Jongens- en meisjeskamers zijn vaak niet heel origineel ingericht. Dit komt ook een beetje door het kind zelf, want vaak willen kinderen hetzelfde als hun buurtgenootjes of hun vriendjes. Met de stoere industriële items in onze webshop, kun je eindelijk origineel zijn en ook nog eens ontzettend stoer! Welk kind wil er nu geen industriële hanglamp van een gebruikt olievat, waar vroeger wel 200 liter olie inging. Of een hanglamp van het merk Shell, of een stoere hanglamp van John Deere met al zijn landbouwmachines, of.. of.. of.. De keuze is reuze en de opties eindeloos. Laat ons dus vooral weten wat je in gedachten hebt!
  • Gun jouw kind een stoere hanglamp voor in de slaapkamer
  • Raceauto’s, motoren, tractoren en bulldozers. Onze hanglampen passen bij deze thema’s
  • Combineer een hanglamp met een ander industrieel item
  • We luisteren graag naar jouw wensen en ideeën

Racen, tractoren of motoren

Industriële Hanglamp 'Open Castrol' IndusignsThema’s voor het interieur zijn helemaal hot! Vooral voor de kinderkamer wordt steeds vaker gekozen voor een interieur in stijl. Welke jongen houdt niet van raceauto’s en snelle motoren? Van tractoren en bulldozers? De hanglampen van oude olievaten zijn af en toe bedrukt met rappe wagens en ook hebben we dus hanglampen van het landbouwmerk John Deere! Daarnaast hebben we hanglampen van merken als Shell, BP en Texaco! Cool om de stoere jongenskamer helemaal af te maken!

Combineer een hanglamp met een ander industrieel item!

Industriële Voetenbank ‘Blue Magazine’ IndusignsNaast industriële hanglampen maken we nog veel meer items voor het interieur en dus ook de kinder/jongenskamer. Kasten, wandlampen, tafels, fauteuils en krukjes vind je ook op onze website! Laat je bijvoorbeeld inspireren op onze inspiratiepagina. Daar zie je vele voorbeelden van hoe ons werk kan worden toegepast in het interieur. We hebben in het verleden al meerdere kinderkamers voorzien van stoere items!

Speciale wensen?

Het kan natuurlijk altijd zo zijn, dat juist dat ene merk of die ene kleur niet aanwezig is in onze webshop. Niet getreurd! Laat ons jouw wensen en/of ideeën weten via email of telefoon en wij gaan onze uiterste best doen om zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te komen! We reageren altijd binnen een dag en zullen ook gelijk een inschatting maken van de levertijd en de kosten. We horen graag van je!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten