vrijdag 29 mei 2015

Grijze hanglamp kopen? Veel modellen en tinten!

Grijs is dé kleur voor het interieur

Grijs geeft rust in het interieur en wordt ontzettend veel toegepast als kleur in huis. Het is de broer van wit en zwart. Hoewel het niet per se de meest vrolijke kleur is, is het wel erg chique en stijlvol. Daarnaast is de kleur grijs erg industrieel en geeft het een stoere uitstraling. Grijs maakt andere kleuren ook sterker. Naast een felle kleur met pit, komt grijs helemaal tot zijn recht!
  • Grijs is een erg stijlvolle en industriële kleur voor het interieur
  • Veel van onze hanglampen zijn grijs van zichzelf en anderen zijn grijs gespoten
  • De kleur grijs rijs heeft veel verschillende tinten
  • Verweerd grijs geeft een unieke industriële uitstraling

Grijze hanglamp

Zinken HanglampDe kleur grijs is een zeer populaire kleur voor hanglampen en dan in het bijzonder voor industriële hanglampen. Het is de kleur van metaal en ook in oude fabriekspanden kom je de kleur veelvuldig tegen. Sommige van onze hanglampen zijn grijs van zichzelf, zoals onze zinken hanglampen. Andere hanglampen hebben we grijs gespoten, met spuitlak. Bekijk onze webshop maar eens!

Vele tinten grijs

Iedere kleur heeft verschillende tinten, maar misschien heeft de kleur grijs wel de meest verschillende tinten. Voor al deze tinten kun je het beste even op een RAL-waaier kijken, dan heb je een mooi overzicht. Je vindt deze RAL-kleuren online of bijvoorbeeld bij de bouwmarkt. Bij onze kun je iedere grijze hanglamp in de gewenste tint gespoten krijgen. Mail of bel ons even voor de mogelijkheden!

Verweerd grijs

Industriële Zinken Hanglamp 'Tiny Funnel' IndusignsOmdat wij industriële hanglampen maken van oude en gebruikte items, zoals olievaten en zinken vaten, kan het zo zijn dat de grijze kleur hier en daar wat verweerd lijkt. Deze authentieke speling van het kleurenpalet kom je nergens anders tegen in de winkel! Het geeft onze hanglampen een unieke uitstraling mee! Wil je de show stelen in de woonkamer? Kies dan een lamp van Indusigns!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten