donderdag 28 mei 2015

Hanglamp boven eettafel? Top 3 verlichting!

Eettafellampen

De verlichting boven de eettafel is van groot belang in het interieur. Natuurlijk wil je goed willen zien wat je in je mond steekt tijdens het eten, maar tegelijk wil je ook geen bouwlamp boven je hoofd. De hanglampen boven de eettafel moeten voor de juiste hoeveelheid licht zorgen, niet teveel en niet te weinig. De juiste lampen in de eetkamer zorgen voor een goede sfeer. Wij hebben een aantal hanglampen geselecteerd, waarvan wij denken dat ze zeer geschikt zijn voor boven jouw eettafel.
  • Goede verlichting boven de eettafel zorgt voor de juiste sfeer
  • We hebben zinken hanglampen in verschillende soorten en maten
  • Onze open hanglampen zorgen voor een uniek lichteffect op het plafond
  • Hanglampen van olievaten. In iedere kleur van de regenboog

Zinken hanglamp

Industriële Zinken Hanglamp 'Big Bang' 1Zinken hanglampen zie je niet heel veel terug in de gemiddelde lampenwinkel. Gerecyclede zinken hanglampen al helemaal niet! Onze zinken hanglampen hebben een uitstraling die je bijna nergens anders zult vinden; authentiek, verweerd en industrieel! Qua prijsverhouding met andere uniek hanglampen, vallen onze zinken hanglampen ook nog eens in de goedkopere klasse! Wat wil je nog meer? We hebben ze in verschillende soorten en maten, zodat iedereen een geschikte hanglamp van zink bij ons kan vinden.

Open hanglamp

Industriële Open Hanglamp 'Zinc Total'Hanglampen zijn vaak dicht aan de bovenkant, zodat het licht één kant op kan schijnen. Veel van onze lampen zijn ook dicht, maar een deel van ons assortiment is zowel aan de boven- als aan de onderkant geopend. Het licht verspreidt zich zodoende twee kanten op. Het plafond zal op een mooie wijze worden verlicht! Dit geeft een uniek effect boven de eettafel. Ook de open hanglampen hebben we in verschillende soorten en maten. We hebben grote hanglampen van olievaten, maar ook open industriële hanglampen van zink. Neem snel een kijkje!

Olievat hanglamp

Industriële-Hanglamp-Misty-Grey-2-1024x680Onze bekendste hanglampen zijn de industriële hanglampen van olievaten en oliedrums. We slijpen het olievat doormidden en reinigen het van binnen. Daarna lijnen we de lamp zo uit, dat deze recht komt te hangen. We hebben het grootste aanbod van Nederland en zijn ook één van de enige aanbieders. Prachtig voor boven de eettafel en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Op onze website vind je tientallen voorbeelden. Bekijk ze nu meteen! Het kan niet missen dat er voor jou een geschikte industriële hanglamp bij zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten