donderdag 23 april 2015

Snel een industrieel interieur? 3 nuttige tips!

Ben je toe aan een industrieel interieur?

Dat kan dan best snel gerealiseerd worden! Met een paar kleine aanpassingen verander je de oude stijl snel naar de industriële stijl. Wat hiervoor nodig is, zal hieronder verder worden uitgelegd. Ook hoeft het allemaal niet zoveel te kosten, wat natuurlijk ook altijd mooi meegenomen is! De industriële stijl in de woonkamer lijkt tijdloos te zijn. Steeds meer mensen kiezen ervoor, omdat het zorgt voor een erg stoere en authentieke uitstraling.
  • Een industrieel interieur bereik je snel en hoeft niet duur te zijn
  • Hou het interieur zo minimaal mogelijk. ‘Less is more!’
  • Wees vroeg op een markt, om de leukste items te scoren
  • Gebruik zwart, wit en grijstinten in de woonkamer

Wees kritisch op je spulletjes

Kijk eens om je heen in de woonkamer en check of er dingen zijn die absoluut niet in het industriële interieur passen. Het industriële interieur kenmerkt zich vaak door haar minimalistische uitstraling en dus hoef je echt niet alles uit je oude stijltje te bewaren. ‘Less is more’ geldt dan ook zeker in dit geval! Je hoeft echter niet alles weg te doen, want sommige items kun je met een beetje verf al wat stoerder en meer industrieel maken.

Loop vroeg over de rommelmarkt

Zinken vatenWil je echt leuke items scoren? Dan zul je vroeg uit de veren moeten! Op rommelmarkten vind je vaak de mooiste dingen, maar dan moet je er dus wel vroeg bij zijn! Vaak komen mensen twee uur na de opening van een markt aan, maar dan zijn de mooiste dingen al weg! Op rommelmarkten vind je vaak hele oude spullen, waar mensen de waarde niet meer van inzien! Maar dat doe jij wel! Het zijn de meest geschikte items voor in het industriële interieur. Denk aan oude kisten, katrollen, handgereedschap, lampen enzovoort!

Geef de muur een ander kleurtje

Een knalrode kleur op de muur? Dat past niet in het industriële interieur, tenzij je er een accent mee hebt willen zetten in de vorm van een rood vlak op de muur. Een hele muur in een felle kleur is echter too much. Ga over op zwart, wit en grijstinten. Dit zijn de ultieme industriële kleuren. Ze stralen soberheid uit en doen denken aan een oud fabriekspand. En dat is nu juist wat je wil bereiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten