dinsdag 21 april 2015

Hondenmand kopen online? 3 tips voor een geschikte hondenmand!

Welke hondenmand kies ik?

Bij de keuze voor een geschikte hondenmand komen een aantal dingen kijken. Waar je op moet letten, zal hieronder besproken worden. De hondenmand moet een comfortabele plek zijn voor jouw hond, om even heerlijk te ontspannen. Een fijn hondenbed zorgt voor de juiste rust en dit komt weer ten goede van je hond. Eigenlijk moet je gewoon jaloers worden, als je jouw hond zo heerlijk ziet liggen. Dan weet je dat je de juiste hondenmand hebt gekozen. Hieronder 5 bruikbare tips voor het kopen van een hondenmand of hondenbed.
  • Als je jaloers wordt van je hond in zijn/haar hondenmand, dan heb je de juiste keuze geUpcycled Stoere Industriële Hondenmand van Indusignsmaakt
  • De hondenmand moet zowel bij de hond, als bij het interieur staan
  • Bespaar geld en kies voor onze praktische en onverwoestbare hondenmanden
  • Voor bijna iedere hond hebben we een geschikte unieke hondenmand

Kies een leuke hondenmand

Niet alle hondenmanden zijn even mooi. De mand komt echter wel in het interieur te staan en dat vergeten mensen nogal eens. Ook passen bepaalde hondenbedden gewoon beter bij een bepaald soort hond. Voor de stoere honden hebben wij de ideale mand. Onze hondenmanden zijn van staal en eventueel in iedere gewenste kleur te spuiten. Deze industriële hondenmanden passen zowel goed bij de stoere viervoeter, als bij jouw industriële interieur. Een win-win situatie dus!

Kies een praktische hondenmand

Industriële Hondenmand 'Dog Comfort' IndusignsHeel veel hondenmanden zijn gewoon niet praktisch. Neem bijvoorbeeld hondenmanden van stof. Deze worden snel vies en zijn ook nog eens makkelijk kapot te bijten door de hond. Onze hondenmanden zijn van staal en daardoor gemakkelijk schoon te maken. Even met een doekje er langs en klaar! Daarnaast zijn onze stalen hondenmanden onverwoestbaar. Je hoeft dus niet ieder jaar op zoek naar een nieuwe dure mand. Onze hondenbedden en manden besparen jou dus jaarlijks geld!

Kies de juiste grootte

Viervoeters verschillen erg in lengte en breedte en daar hebben we rekening mee gehouden in onze unieke hondenmand designs. Voor bijna iedere hond hebben we een geschikte mand. Neem maar eens een kijkje in ons assortiment en je zult zien dat er ook voor jouw trouwe vriend een mooie stoere mand te koop is. Gun je jouw hond een mooie en stoer hondenmand? Een hondenmand die past in jouw interieur en bij het karakter bij jouw viervoeter? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten