dinsdag 21 april 2015

Vintage design in Nederland

Vintage interieur

Industriële Stalamp 'Grinding Machine' IndusignsVintage interieurdesign is tegenwoordig helemaal hot. Oud komt weer tot leven. Je ziet het aan de muur in de vorm van behang, maar ook meubels uit grootmoeders tijd zijn helemaal in de mode. Alles wat er oud en gebruikt uitziet en geschiedenis heeft, zie je weer terugkomen in de woonkamer. Het geeft de leefomgeving karakter en een verhaal, waarna soms alleen maar gegist kan worden. Maar misschien maakt dat het vintage design juist zo interessant voor interieurliefhebbers.
  • Oude vintage interieuritems komen weer tot leven
  • Onze items vinden we van rommelmarkt tot oude boerenschuur
  • Vintage items zijn redelijk schaars en daarom vaak erg gewild
  • Vintage design is goed toe te passen in verschillende interieurs

Van ouderwetse handboor tot vintage oven

Wij proberen op deze interieurtrend in te spelen, door ook gebruik te maken van oude items waar een verhaal aan kleeft. Deze items komen werkelijk overal vandaan! Markten, schuren, het internet en bij het vuilnis. We vinden onze items door heel het land. Door sommige vintage items te combineren, ontstaat er een vernieuwend ontwerp waarin veel mensen iets terugvinden van vroeger. Neem bijvoorbeeld onze industriële tafellampen met voet van oude handboren, of onze decoratie verlichting gemaakt van oude industriële ovens.

Vintage items zijn vaak uniek

Industriële Vitrine ‘Rusty Oven’ Indusigns Omdat vintage items vaak al decennia oud zijn, zijn er meestal maar een paar van te vinden in Nederland. Hierdoor haal je met de aanschaf van dergelijke interieurobjecten dus tegelijkertijd ook iets unieks in huis. Iets wat je bij wijze van spreke niet bij de buren of je vrienden terug zult vinden in de woonkamer, zoals dat bijzettafeltje van de Ikea. Als je graag origineel wilt zijn bij de inrichting van je huis, dan ontkom je er niet aan om dergelijke unieke items in je woonkamer toe te passen!

Vintage design is goed toe te passen in verschillende interieurs

Natuurlijk zijn er veel verschillende smaken in het interieur. Van brocante tot modern en van minimalistisch tot landelijk. Het vintage design, zoals wij die ontwerpen en aanbieden, is echter goed toe te passen in veel verschillende interieurs. Daarom is het vintage design zo veelzijdig en zal het ook nog wel een tijdje in de mode blijven. Des te meer reden voor ons om door te gaan met waar we mee bezig zijn! We zullen jullie blijven verrassen met ontwerpen en industriële creaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten