woensdag 1 oktober 2014

Rondslenteren op de Woonbeurs Amsterdam

Woonbeurs Amsterdam RAI

Gisteren zijn we op de Woonbeurs in Amsterdam geweest. Niet alleen omdat het interessant is om te zien wat anderen doen, maar ook om onze eigen producten terug te zien op deze grootste woonbeurs van de Benelux. Op de stand van Edward Otten worden onze producten gebruikt ter aankleding. Er zijn zoveel verschillende smaken en stijlen terug te vinden onder de deelnemers. Wat ons echter opviel was dat er relatief weinig wordt ge’upcycled’. Dit terwijl upcycling meer en meer wordt toegepast in het interieur.

* De Woonbeurs Amsterdam is de grootste van de Benelux
* Relatief weinig stands met ge’upcyclede’ producten
* Het was een geslaagde dag

Kansen voor volgend jaar

Dit jaar was de Woonbeurs Amsterdam nog net iets te hoog gegrepen voor ons, maar wat wil je ook? We zijn nog maar net een jaar bezig! Soms vergeet je dat helemaal en wil je veel te snel. Alles op z’n tijd is het motto. Maar dat er zo weinig upcycling gerelateerde stands waren, heeft ons gemotiveerd om ons voor te bereiden op volgend jaar. Wij denken dat de bezoekers van de Woonbeurs niet alleen voor het strakke interieur komen, maar hun hart ook ophalen wanneer ze wat meer rauw en stoer  interieur kunnen terugvinden aldaar.

Upcycling op de woonbeurs

Misschien wel het meest leuke moment van gisteren was de ontmoeting met de oprichter van UpcycleDZINE, Gilbert de Rooij. Hij schreef al een maand na onze start over onze producten en dat motiveerde ons enorm destijds. Erg leuk om hem eens tegen het lijf te lopen! Verder zagen we oude industriële fabriekslampen, die weer opgeknapt waren en een stand met oude boormachines waar ook verlichting van was gemaakt. Al met al toch nog wat leuke stands voor de ‘upcyclers’ onder ons. Het was een geslaagde dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten