maandag 6 oktober 2014

Inspiratie voor de kinderkamer

Indusigns’ producten in de kinderkamer

Zoals meisjes vaak een prinsessenkamer willen hebben, zo willen jongens meestal een stoere kinderkamer. Raceauto’s, voetbal en dinosaurussen vindt je vaak terug in de inrichting van een jongenskamer. Onze producten zijn robuust, kleurrijk en stoer en passen daarom perfect bij de stoere kinderkamer. In een kamer met behang met racemotoren erop, zou een hanglamp van een oud olievat natuurlijk prachtig staan! Bekijk ons aanbod eens en wie weet vindt jij wel iets moois voor jouw kind.
  • Indusigns’ producten zijn uitermate geschikt voor de jongenskamer
  • Producten in de lievelingskleur van het kind te spuiten
  • Laat je inspireren door Indusigns

Luisteren naar de wensen van het kind

Omdat kinderen vaak erg specifieke wensen op het gebied van hun kamer, zorgen wij ervoor dat we erg flexibel zijn bij het eventueel aanpassen van een bestaand product. Ieder kind heeft vaak zijn of haar lievelingskleur en daar willen wij graag aan kunnen voldoen. Tegen een kleine meerprijs, spuiten wij het product in bijna iedere gewenste kleur. Op deze manier kun je je kind de kamer geven waar hij of zij altijd al van droomde!

Inspiratie voor de kinderkamer

Bij het inrichten van de kinderkamer is het aanschaffen van de verlichting een belangrijk aspect. Je wil graag dat je kind lekker op z’n kamer kan spelen, in een kamer waar hij of zij zich goed voelt en licht kan hierbij helpen. Ons assortiment bevat veel verschillende soorten verlichting, van hanglampen tot stalampen en van wandlampen tot schijnwerpers. Het kan bijna niet anders, dan dat er een mooi stoer item bij zit voor jouw kind!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten