woensdag 8 oktober 2014

Welk snoer kies jij voor je lamp?

Kies voor het juiste snoer

Als je dan eindelijke de perfecte lamp hebt gevonden, zul je altijd zien dat juist het snoer weer roet in het eten gooit. Gelukkig is het aanbod van lampensnoer oneindig en vindt je ze tegenwoordig in alle kleuren, maten en soorten. Een snoer geeft een ‘finishing touch’ aan een lamp, dus wees zorgvuldig bij de keuze.
  • Kies voor de juiste lengte en het juiste soort snoer
  • Het snoer maakt de lamp als het ware af
  • Laat ons weten welk snoer jij mooi vindt

Kies de juiste lengte

Industriële Hanglamp 'Big Rusty' IndusignsHet is erg belangrijk dat je de juiste lengte kiest wanneer je een nieuw snoer aanschaft voor een lamp. Bij hanglampen moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de kap op de juiste hoogte hangt, zodat je er niet met je hoofd tegenaan loopt of kijkt. Bij staande lampen kan het bijvoorbeeld handig zijn om voldoende lengte snoer aan te schaffen zodat het snoer niet teveel op spanning staat. Bekijk daarom goed de situatie in je interieur en meet de afstanden op. Dan ben je perfect voorbereid als je in de winkel het juiste snoer gevonden hebt.

Kies het juist soort snoer

Niet ieder snoer past bij iedere lamp. Wil je het accent meer op de lamp zelf leggen, koop dan een subtiel snoer dat de aandacht niet van de lamp wegtrekt. Zoek je bijvoorbeeld een snoer voor een robuuste en stoere lamp, dan kan een ruig strijkijzersnoer uitkomst brengen. Wanneer je een landelijk of industrieel interieur hebt, kan het ook mooi zijn om het snoer door een ketting te rijgen en deze te bevestigen aan de hanglamp. Hierdoor geef je de hanglamp nog meer karakter.

Wij vinden snoer ook belangrijk

Omdat onze lampen vaak echt opvallen in het interieur, gaan wij steeds meer toe naar een subtielere manier van ophanging. Hierdoor blijft de focus op de lamp gericht. Echter vragen bepaald stoere lampen om een opvallend snoer en die geven we de lamp dan ook! Vindt jij een lamp bij Indusigns en heb je zelf ideeën over het snoer dat je graag zou willen hebben. Dan mag je ons dat gerust laten weten en gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten