woensdag 8 oktober 2014

De kenmerken van stoere verlichting

Gave vormen, unieke ontwerpen en robuuste materialen

Net zoals een persoon stoer kan zijn, zo kunnen lampen ook stoer zijn. Een echte stoere lamp kenmerkt zich namelijk doordat de gebruikte materialen sterk, stevig en robuust zijn. Metaal bijvoorbeeld is een sterk en robuust materiaal. Wij van Indusigns vinden dat er best een deukje, krasje of een beetje roest zichtbaar mag zijn. Dat maakt volgens ons het verschil tussen stoer en écht stoer!
  • Een stoere lamp is robuust, uniek van ontwerp en heeft gave vormen
  • Een lamp speelt een belangrijke rol in het interieur
  • Bepaal eerst wat voor verlichting je nodig bent

Een lamp moet spreken

Industriële Schijnwerper ‘Oakley’ IndusignsAls je op zoek bent naar verlichting met de uitstraling zoals hierboven beschreven, dan moet de verlichting van Indusigns je zeker aanspreken. Wij houden niet vast aan de ‘normale’ en gangbare vormen en ontwerpen. Ook al is het gedurfd om je eigen gang te gaan, toch proberen wij bij ieder ontwerp vast te houden aan onze eigen visie. We willen graag dat een lamp een prominente rol in het interieur krijgt en dat zo’n lamp echt gaat spreken door zijn uitstraling.

Wat heeft jouw interieur nodig?

Voordat je op zoek gaat naar stoere verlichting voor in je interieur, moet je eerst bepalen wat je woonkamer nodig heeft. Moet een bepaalde muur mooi verlicht worden of is er bijvoorbeeld nog een donker hoekje? Iedere situatie vraagt om een ander soort licht en daar hebben wij op ingespeeld. Als je weet wat je zoekt, dan nodigen wij je graag uit om eens op onze webshop te kijken! Wil je de verlichting eens van dichtbij zien? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten