vrijdag 3 oktober 2014

Op zoek naar een stoer product?

Ben je op zoek naar een stoer product voor in je huis?

Zoek dan niet langer en bekijk ons aanbod! De producten van Indusigns zijn stuk voor stuk vol van karakter en krijgen daardoor een stoere uitstraling. De hanglampen van olievaten zullen dienen als echte eye-catchers in het interieur. Het is eens wat anders dan al die gelikte producten, die per duizendtal van de lopende band komen rollen. Je kunt iedere dag naar onze producten blijven kijken en iedere dag ontdek je weer iets nieuws. Daarbij komt ook nog eens dat onze producten betaalbaar zijn voor iedereen. Zoek dus niet langer!
  • Indusigns’ producten zijn stoer
  • Ook voor de kinderkamer zijn onze producten geschikt
  • Geef jouw huisdier een stoer onderkomen

Ideaal voor de stoere kinderkamer

Stoere Producten IndusignsDat we onze producten niet alleen voor volwassenen maken wisten jullie misschien al wel. Regelmatig worden we gemaild door mensen, omdat ze een stoere hanglamp willen voor in de kamer van hun zoontje. De hippe en kleurrijke lampen zijn de droom van ieder kind en maken de kinderkamers echt stoer. Iedere maand voegen we nieuwe lampen toe aan ons assortiment, dus houdt ons goed in de gaten!

Heeft u een stoer huisdier?

Zelfs huisdieren komen bij ons niets tekort, want natuurlijk bestaan er naast stoere mensen ook stoere huisdieren. Onze hondenmanden, die overigen ook voor katten geschikt zijn, geven uw huisdier het plekje wat ze verdienen. In combinatie met een kussen van oude spijkerbroeken, kan het comfort voor de hond niet op. Op onze website vindt je veel verschillende modellen. Welke is geschikt voor jouw huisdier?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten