woensdag 8 oktober 2014

Het wordt weer donker in huis

Op zoek naar verlichting?

Oktober is alweer aangebroken en dat merken we aan de lagere temperaturen, de mooie kleuren in het bos en ook zeker aan de dagen die steeds korter worden. Steeds vroeger is het donker in huis en daarom is goede verlichting ook van belang in je interieur. Ben je op zoek naar stoere, industriële en unieke verlichting? Dan ben je bij Indusigns op het goede adres!
  • Nu het weer vroeger donker wordt, is goede verlichting belangrijk
  • Bij Indusigns vindt je allerlei soorten verlichting
  • Geschikt voor het industriële, moderne en landelijke interieur

Allerlei soorten verschillende verlichting

Te vinden in onze webshop.
Te vinden in onze webshop.
Behalve industriële hanglampen vindt je bij Indusigns ook wandlampen, statieflampen en staande lampen. Iedere lamp heeft iets eigens en vrijwel iedere lamp is uniek. Het is stuk voor stuk verlichting waar je naar kunt blijven kijken. Onze hanglampen staan bijvoorbeeld prachtig boven de eettafel in het moderne interieur en dus ook in het industriële interieur. Onze schijnwerper spotjes zijn echte eye-catchers en de statieflampen geven het interieur in één klap de sfeer waar je naar zocht.

Betaalbare prijzen

We willen graag voor iedereen betaalbaar blijven en daarom hanteren we prijzen die vaak onder de verlichting van andere aanbieders liggen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om ook die unieke sfeer in huis te halen met de designverlichting van Indusigns.

Laat je inspireren

Ben je benieuwd naar sfeerfoto’s van onze producten in verschillende interieurs, dan raad ik je aan om onze Facebookpagina te bekijken of om eens een kijkje te nemen op Pinterest. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van de producten die we aanbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten