vrijdag 19 september 2014

Waar hang ik mijn hanglamp op?

Een hanglamp in de eetkamer

De eetkamer is de ideale plek om een hanglamp op te hangen, bij voorkeur op een centrale plek. Heb je een wat langere eettafel staan? Dan zijn twee hanglampen naast elkaar ook een optie. Je wil natuurlijk duidelijk kunnen zien wat voor lekkers je op je bordje hebt liggen! De afstand tussen de tafel en de onderkant van de hanglamp is belangrijk en moet minimaal 60 centimeter zijn. Wanneer je de een hanglamp lager hangt, heb je de kans er tegenaan te kijken. Hang je hem te hoog? Dan kun je hinder ondervinden van het licht. Het laat zien dat de juiste hoogte een belangrijk punt is bij de aanschaf van een hanglamp.
Mat zwarte hanglampen , Indusigns upcycled industrieel design

Stel ons gerust je vraag over het ophangen van een hanglamp

Mocht je een mooie hanglamp bij ons hebben gezien, maar je twijfelt nog over de afmetingen met betrekking tot jouw eigen woon-, slaap-, of eetkamer. Mailons dan gerust jouw vragen en we zullen ze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden! Natuurlijk is het interieur een kwestie van smaak, maar handige tips zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen.
Hulp bij ophangen lamp
De reguliere hoogte van een lamp, die boven een tafel komt te hangen is ongeveer 150-160 centimeter, gemeten vanaf de vloer naar de onderkant van de kap. Stel uw plafond is 250 centimeter hoog, dan houdt u 70 centimeter over om uit te vullen, bestaande uit lamp en ketting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten