vrijdag 19 september 2014

De donkere maanden komen er weer aan

Hoe verlicht jij jouw interieur tijdens de donkere maanden?

Nu de herfst alweer voor de deur staat en de dagen weer korter en korter duren, is het van belang dat de verlichting in je interieur goed in balans is. Het wordt steeds eerder donker en dus gaan de lampen ook steeds eerder aan. In ons assortiment vind je veel verschillende soorten lampen, die allemaal op een andere wijze toegepast kunnen worden in jouw huis. Hanglampen, stalampen, wandlampen, statieflampen, bureaulampen, je vindt ze allemaal in onze webshop. Het is aan jou om te bepalen welke lamp het best bij je zou passen.

Voor wat voor soort lamp kies ik?

Afhankelijk van je huis en interieur, kun je voor verschillende type lampen kiezen. Een hanglamp boven de eettafel verlicht bijvoorbeeld alleen de tafel, maar een statieflamp kan in zijn eentje al de hele sfeer in het interieur bepalen. In de leeshoek zou een bureaulampje niet misstaan en tegen de muur zou je bijvoorbeeld een wandlamp kunnen hangen. Het is maar net welke ruimte je wil verlichten. Onze staande lampen zijn vaak ook in schijnrichting te verstellen, zodat je het ligt in de gewenste richting kunt zetten. Daarnaast hebben we open hanglampen, waarbij het licht zowel naar boven als naar onder schijnt. Je kunt zodoende op verschillende wijzen spelen met de lichtinval in je huis.
Rode Hanglamp Indusigns

Goede verlichting is gezond!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat goede verlichting een positief effect heeft op onze gezondheid en op ons functioneren. Nog meer reden dus, om voor goede verlichting in je huis te gaan. Goede verlichting zorgt ervoor dat je biologische ritme op peil blijft, maar goede verlichting maakt bijvoorbeeld ook gelukkiger. Vooral in de donkere maanden die voor ons liggen, moeten we ons hiervan meer bewust zijn. Daarom wijzen wij je hierop en zijn we bereid om jou advies te geven op het gebied van verlichting. Neem hiervoor dus gerust eerst een kijkje in onze webshop.

Verlichting naar wens?

Verlichting neemt een prominente plek in, in het interieur. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt bij het aanschaffen van verlichting. Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, maar begrijpen het ook als je bijvoorbeeld een speciale wens op het gebied van bijvoorbeeld kleur hebt. Laat ons dat dan gerust weten en wij gaan ons best doen om aan jouw speciale wens te voldoen! Samen komen we er wel uit en zorgen we ervoor dat jouw interieur prachtig in het licht wordt gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten