vrijdag 19 september 2014

Het industriële interieur is hip en tijdloos

Hoelang blijft het industriële interieur nog hip?

Het lijkt erop dat we met een industriële inrichting een tijdloos karakter kunnen meegeven in ons huis. Al sinds jaar en dag struinen mensen brocante fairs en rommelmarkten af om dat ene unieke industriële item toe te kunnen voegen aan de woonkamer. Tot nu toe lijkt hier nog geen verandering in te zijn gekomen en voldoet een industrieel interieur nog steeds aan heersende trend. Mede daarom stortten wij ons volledig in deze markt en hebben we geprobeerd om er een nieuwe twist aan te geven, door de weg van ‘upcycling’ in te slaan.

Vooral industriële verlichting is nog steeds helemaal hot!
Behalve kasten, banken en tafels is ook industriële verlichting nog steeds helemaal hot! Mensen zijn soms wel weken op zoek naar de perfecte lamp. Het is dan ook allang geen impulsaankoop meer, maar er komt veel meer gevoel bij kijken. Mensen raken werkelijk verliefd op die ene industriële lamp. Wij merken dat zelf heel erg. Soms vragen mensen zelfs naar het verhaal achter onze industriële verlichting. Dit authentieke verhaal, wat wij onze klanten dan voorleggen, zorgt ervoor dat mensen nog meer ‘feeling’ krijgen met onze producten.

Ieder product heeft z'n eigen geschiedenis

Zoals hierboven al beschreven, is vooral het verhaal achter het product belangrijk geworden. Interieurliefhebbers vinden het geweldig om af en toe een item in huis te nemen, dat bulkt van de geschiedenis. Vooral industriële producten hebben bij uitstek een prachtig verleden. Jarenlang hebben ze vaak dienstgedaan in oude fabrieken. De authentieke uitstraling ademt iedere dag weer het karakter van vroeger uit. Je kunt blijven kijken naar die oude interieuritems. Iedere dag merk je weer iets nieuws op aan deze producten.

Indusigns is zelf ook verliefd geraakt

Hoe meer je in het interieurwereldje verstrikt raakt, hoe meer verslaafd je eraan raakt. Tegenwoordig raken wij ook ‘verliefd’ op bepaalde items. De prijs om het aan te moeten schaffen maakt dan ook niet meer uit. Je koopt het gewoon, omdat je het moet hebben! Aan deze items beleef je vervolgens de meeste plezier. Je hebt echt een pareltje in huis staan. Wij proberen deze prachtige items zelfs samen te voegen, zodat er uiteindelijk een product uit de hoge hoed komt rollen dat je nog nooit ergens anders hebt zien pronken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten