vrijdag 19 september 2014

Nieuwe ideeën en inspiratie op het gebied van interieur nodig?

Wil jij ook eens een ander sfeertje in je woonkamer?

Dat kan! Indusigns vervaardigd hoofdzakelijk uniek interieur design, variërend van verlichting tot onder meer meubels. Deze worden gemaakt van afgedankte en gebruikte goederen. Vanaf nu hoef je niet meer jarenlang aan te kijken tegen die saaie lamp van Ikea. Naar bijvoorbeeld onze lampen kun je blijven kijken en iedere dag zul je iets nieuws ontdekken. Doordat wij de staat van de olievaten laten zoals die is, is ieder product getekend door de tijd. Het geeft jouw interieur een industriële sfeer en een uniek aanzicht.
Rode Verweerde Hanglamp Indusigns

Wij denken graag met je mee

Het is belangrijk dat je je goed voelt in je eigen interieur. Je moet er immers iedere dag tegenaan kijken. Daarom beseffen wij dat ieder persoon een andere wens kan hebben qua vorm, soort en kleur. Wij bieden niet alleen vaste producten aan, maar bieden mensen ook de kans om hun wensen aan ons kenbaar te maken. In de vorm van een vrijblijvend advies en een bijbehorende schets, proberen we zo dicht mogelijk bij de wens van de klant te komen. Het geeft een voldaan gevoel als iemand helemaal tevreden huiswaarts keert, met een van onze producten.

Spit onze webshop eens door voor meer uniek interieur design

Onze producten zijn zo breed opgezet, dat er voor iedereen wel wat interessants bij zal zitten. Achter ieder product schuilt ook een verhaal. De gebruikte materialen komen vaak uit verschillende gebieden en hebben meestal al jaren dienst gedaan voor anderen. Dat maakt onze producten ook zo spannend. Je weet nooit precies waar en wat ons product heeft meegemaakt in zijn leven. Je zult daarom altijd gefascineerd blijven door de tekenen van de tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten