donderdag 25 september 2014

Indusigns in Amerikaanse stijl

Route 66

Mensen die van reizen houden hebben er vast wel eens van gehoord; Route 66, de historische autoweg in de verenigde staten met een verbluffende lengte van maar liefst 3940 kilometer. Onderweg kom je talloze oude tankstations tegen, vaak vergezeld met verweerde olievaten. Bekijk maar eens foto’s op internet en je komt vast en zeker talloze tankstations tegen, zoals ik die hier beschrijf.

* Indusigns’ producten passen in de Amerikaanse stijl
* De hanglampen zijn goed toe te passen in cafés en restaurants
* Bij speciale wensen, horen wij het graag

Amerikaanse stijl in restaurants en cafés

In Nederland zijn veel restaurants en cafés gevestigd. Je vindt ze in bijna iedere stad. Vaak kom je er historische tankpompjes tegen en ook oude reclameborden worden veel gebruikt ter decoratie. De producten van Indusigns passen hier naadloos bij. Neem bijvoorbeeld onze industriële hanglampen. Deze passen bijvoorbeeld perfect boven de bar.

Speciale wensen?


Ieder café heeft zijn eigen stijl, thema en vormgeving. Het is dan ook voor te stellen dat niet ieder product past in het straatje van de horecagelegenheden. Wij stellen ons daarom extra flexibel op en luisteren graag naar de verschillende wensen en ideeën. Moet een hanglamp in een bepaalde kleur worden gespoten, of moet een fauteuil of tafel net iets hoger of lager zijn? Wij zullen er een mouw aan passen en samen met de klant tot een geschikt eindresultaat komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten