zondag 21 september 2014

Een stoere hondenmand op maat

Een hondenmand op maat voor de stoere hond

De ene hond is wat stoerder dan de andere. En bij een stoere hond hoort bijvoorbeeld een stoere halsband, maar ook zeker een stoere mand. Wij maken de ideale en stoere hondenmand en gebruiken hiervoor gerecyclede olievaten. Er zit wel eens een deukje of een krasje op, maar dat maakt de mand juist extra stoer. Onze kleinste hondenmand heeft een diameter van 38 centimeter en de grootste hondenmand heeft een diameter van 56 centimeter. Ook zouden we nog een tussenmaat kunnen leveren.
Industrieel Hondenhuis 'Dog House'

Hondenhuis ook een optie

Naast onze hondenmanden, bieden we ook een hondenhuis aan. Deze maken we van een compleet 200 liter olievat, waar we de boven- en onderkant vanaf halen. Als we het olievat dan neerleggen, is het een heerlijke plek voor onze viervoeters om goed tot rust te komen. We kunnen eventueel ook nog kijkgaten in het midden maken, zodat de hond ook nog eens lekker naar buiten kan kijken, als hij/zij in z’n hondenhuis zit. Eventueel zouden we de naam van de hond op het hout kunnen zetten, zodat het huis echt de zijne/hare is.

Speciale wensen?

Misschien heb je 2 honden of een hele grote hond en ben je toch op zoek naar een stoere hondenmand, dan mag je ons dat gerust laten weten. We zullen dan naar een oplossing zoeken om ook voor deze honden een mooie oplossing te zoeken. We horen graag van je wat je wensen zijn en maken vrijblijvend een schets voor jouw geliefde hond. Overigens praten we steeds over een hondenmand, maar katten voelen zich er ook prima in hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten