dinsdag 20 september 2016

Unieke decoratie voor horeca

Op zoek naar decoratie voor horeca?

Als horeca-ondernemer breng je graag wat sfeer en ambiance in en buiten jouw zaak. Het ligt aan het karakter van jouw zaak, wat de uitstraling van deze decoratie moet worden. Ben je op zoek naar unieke items, die jouw horecazaak op een eigenwijze manier aankleden? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij ontwerpen en maken gave designs voor binnen en buiten. Een speciale fakkel, gemaakt van een authentieke meerpaal, voor op het terras of een ‘eyecatching’ lamp voor boven de bar. Het ligt allemaal binnen de mogelijkheden voor jouw interieur en exterieur.
  • Op zoek naar unieke items voor jouw zaak? Wij ontwerpen en maken interieur en exterieur.
  • Het zijn stuk voor stuk blikvangers die goed in de smaak vallen bij jouw publiek.
  • Geef ons jouw budget en wij passen ons ontwerp of idee zo aan, dat het bij het budget past.
  • We gaan graag voor je aan de slag! Bel of mail ons.

Waar ben je naar op zoek?

industriele-fakkel-van-meerpaal-indusigns
Op maat gemaakte fakkels van authentieke meerpalen, voor op het terras.
Het is belangrijk dat je voor jezelf uitzoekt waar je naar op zoek bent en binnen welke stijl dit decoratieve item moet passen. Veel van onze items sluiten perfect aan bij het industriële stijltje, maar we zouden onze unieke items ook bij andere stijltjes aan kunnen laten passen. Vertel ons wat de uitstraling is van jouw zaak en we denken met je mee over eventuele ontwerpen. Wij verzekeren je dat we echte blikvangers voor jouw designen, waar je veel oeh’s en ahh’s voor zult ontvangen.

Decoratie doet wat!

Onderschat niet wat de aankleding van jouw zaak doet met het beeld dat horecabezoekers van je hebben. Mensen zitten liever in een exclusieve tent met een warm interieur en bijpassende decoratie, dan in een ‘koude’ kroeg zonder bijzonder interieur. Kijk daarom eens objectief naar jouw zaak en ga na wat het budget zou kunnen zijn om extra items toe te voegen aan je zaak. Als je ons van tevoren het budget aangeeft, dan kunnen we dat meenemen in ons ontwerp of idee.

Ook een uniek item?

Industriële Tafel Olievat Indusigns Amsterdam
Industriële salontafel gemaakt van gebruikte olievaten.
Ben je eruit en heb je budget om iets bijzonders toe te voegen aan jouw horecazaak? Zou je het ontwerp en de productie door ons willen laten doen? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. We zijn inmiddels ervaren op het gebied van horeca-interieur en exterieur en weten zeker dat we iets cools voor jouw zaak neer kunnen zetten. We gaan graag voor je aan de slag en wachten op jouw berichtje of belletje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten