dinsdag 6 september 2016

Waarom een lamp van Indusigns?

Industriële verlichting van Indusigns

Al sinds 3 jaar ontwerpt en maakt Indusigns industriële verlichting. Het zijn stuk voor stuk lampen, die je nergens anders aan zult treffen. Ze onderscheiden zich op veel punten van alle andere lampen. In dit artikel zullen we ingaan op de unieke aspecten van onze verlichting. Een lamp van Indusigns is stoer, authentiek en vernieuwend. Alle reden dus, om je wat meer te verdiepen in de achtergrond van onze lampen. Wij denken dat je met een lamp van Indusigns beter uit bent dan met een lamp van bijvoorbeeld IKEA. Waarom? Dat gaan we jullie nu uitleggen.
  • De industriële verlichting van Indusigns onderscheidt zich van andere lampen.
  • Onze lampen zijn gemaakt van authentieke en unieke materialen.
  • Onze verlichting heeft een bijzondere uitstraling, industrieel en authentiek.
  • Onze designlampen zijn goedkoper dan andere designverlichting.
  • Al onze verlichting zijn naar wens aan te passen.

Verlichting van unieke materialen

Industriële Vloerlamp 'Vintage Gamel Light' Indusigns 1
Industriële vloerlamp van Indusigns
De lampen van Indusigns zijn bijna allemaal gemaakt van unieke materialen. Denk bijvoorbeeld aan onze hanglampen van authentieke zinken tonnen en onze vloerlampen van vintage statieven en industriële gamels. Ieder item is echt uniek, want we doen niet aan massa-productie. Elke lamp heeft een eigen verhaal en een eigen geschiedenis. Ben je benieuwd naar het verhaal, neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen je wat we weten. Onze materialen halen we op veel verschillende locaties vandaan. Van oude schuren tot industriële loodsen en van markten tot het internet.

Verlichting met een bijzondere uitstraling

Doordat we unieke materialen gebruiken voor onze designs, hebben al onze producten een kenmerkende uitstraling. Een krasje of een deukje komt wel eens voor en zorgt er juist voor dat onze items de unieke uitstraling hebben, waar we naar streven; authentiek en industrieel. Het maakt tevens dat onze verlichting niet snel verveeld. Je raakt er niet snel op uitgekeken, iets wat wel snel voor komt wanneer je een eenvoudig lamp haalt. Je zult veel oeh’s en ah’s krijgen van de mensen die bij je op visite komen. Want ook zij hebben jouw lamp nog niet eerder gezien. Dat is toch gaaf?!

Goedkoper dan andere designverlichting

Industriële Plafondlamp Indusigns
Ook een designlamp op maat? Neem gerust contact met ons op!
Omdat we oude materialen gebruiken, kunnen we goedkopere lampen ontwerpen dan de designverlichting die je in lampenwinkels vindt. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, wanneer je de rest van het interieur ook nog met designproducten wil inrichten. Koop je meerdere lampen bij ons? Dan is het altijd mogelijk om nog over de prijs te praten. Iets wat je in de gemiddelde verlichtingswinkel niet voor elkaar krijgt. Ben je dus op zoek naar iets moois voor in jouw interieur? Dan loont het de moeite om eens ons assortiment te bekijken.

Naar wens aan te passen

Lampen die je in de winkel koopt, zijn zoals ze zijn. Er valt niets meer aan te veranderen, zoals de kleur of de vorm bijvoorbeeld. Dat is anders met onze industriële verlichting. Bij ons is het altijd mogelijk om aanpassingen door te voeren. Wil je de lamp een ander kleurtje geven? Geen probleem! Wil je toch een iets ander snoer aan de lamp? Ook dat is mogelijk. Je kunt gewoon contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of je kunt rechtstreeks met ons mailen via info@indusigns.nl. Ook kun je ons bellen op 0651164951. We zien jouw berichtje of belletje graag tegemoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten