dinsdag 20 september 2016

Woonmaand Oktober komt eraan!

De vakantie is weer voorbij

Zo langzamerhand komt iedereen weer terug van vakantie en wordt het normale huiselijke leventje weer opgepakt. De kids gaan weer naar school en jij geeft weer ‘acte de présence’ op het werk. We zijn alweer halverwege september en de woonmaand oktober komt er dus bijna aan. Traditiegetrouw maken mensen nieuwe plannen voor het interieur en wanneer het weer wat slechter wordt qua weer, trekken alle mensen weer massaal richting de woonboulevard, om toffe items te scoren voor in huis. Wij willen deze woonmaand niet onopgemerkt voorbij laten gaan en schrijven daarom al dit stuk, om jullie voor te bereiden op de komende maand. We zullen weer een aantal acties opzetten via social media, dus houd ons scherp in de gaten (FacebookTwitter,InstagramPinterest).

Talloze woonactiviteiten (TOP 4)

In de maand oktober kom je als interieurliefhebber absoluut aan je trekken. Om je even te helpen herinneren aan de verschillende activiteiten, hebben we hieronder een top 4 gemaakt van evenementen die je niet mag missen! Neem ze rustig door en wellicht zit er wel een evenement bij die jij op je lijstje zet?!

VT Wonen&Design Beurs

VT Wonen&Design Beurs 2016
VT Wonen&Design Beurs 2016
We beginnen meteen met de grootste woonbeurs van Nederland. De VT Wonen&Design Beurs in de Rai Amsterdam. Deze beurs vindt plaats van 27 september t/m 2 oktober 2016. Ben je toe aan een nieuw sfeertje in huis? Wil je meer info over de verlichting boven je eettafel? Ben je gewoon op zoek naar een leuk dagje uit? Zet dan deze beurs alvast in je agenda. Het beloofd weer een prachtige woonweek te worden, waarin iedereen aan z’n trekken komt. Voor man en vrouw en van jong tot oud!

Open Huizen Dag 2016 (Najaarseditie)

Open Huizen Dag 2016
Open Huizen Dag 2016
Op zaterdag 1 oktober vindt de halfjaarlijkse Open Huizen Dag plaats. Op die dag openen vele huiseigenaren hun deuren. In een ongedwongen sfeer krijg je alle kans om je ogen te goed te doen in huizen van huiseigenaren, die hun huis graag van de hand doen. Heb je dus een hekel aan die geplande bezichtigingen van huizen en ben je al een tijd op zoek naar jouw droomhuis? Neem dan ook deel aan deze unieke dag! Er doen waarschijnlijk ongeveer 45.000 huiseigenaren mee aan deze waardevolle dag.

Beurs Eigen Huis 2016 (Najaarseditie)

Beurs Eigen Huis 2016
Beurs Eigen Huis 2016
Van 7 t/m 9 oktober vindt de Beurs Eigen Huis 2016 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de grootste beurs voor mensen die geïnteresseerd zijn in bouwen en verbouwen. Iedereen wil zijn of haar eigen droomhuis ontwerpen en maken, maar hoe gaat dat eigenlijk in z’n werk. Wat komt daar allemaal bij kijken? Met die vragen kun je absoluut terecht op deze beurs. Daarnaast doe je enorm veel inspiratie op tijdens beurs en die inspiratie helpt je weer om makkelijker keuzes te maken.

Dutch Design Week 2016

Dutch Design Week 2016
Dutch Design Week 2016
In Eindhoven wordt jaarlijks de Dutch Design Week georganiseerd. Met bijna 2400 deelnemers verspreid over 80 locaties, is het een enorm evenement. Het is niet in één dag allemaal te bekijken, dus plan bijvoorbeeld een tweedaags tripje in. Het evenement vindt plaats van 22 t/m 30 oktober en wordt jaarlijks bezocht door tienduizenden bezoekers. Ieder jaar weer wordt je verrast met het werk van vele designers en kun je genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft op het gebied van design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten