woensdag 7 september 2016

Hanglamp van hout

Een uniek stukje design verlichting

Heb je een plekje vrij boven de eettafel? Of boven je nieuwe kookeiland? Ben je op zoek naar een houten hanglamp met een natuurlijke uitstraling? Zoek dan niet verder! Wij hebben een unieke hanglamp ontworpen. Een hangende lamp met een industriële en tegelijk natuurlijk uitstraling. We hebben hout gecombineerd met staal en hebben als lichtbron gekozen voor een hoogwaardige LED-strip, die wit licht, warm licht en alles wat daar tussenin zit uitstraalt. Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere kenmerken, aspecten en specificaties van onze houten designlamp? Lees dan snel verder en lees meer over dit unieke stukje verlichting van Indusigns!
  • Een unieke hanglamp van hout, gecombineerd met staal en als lichtbron een hoogwaardige LED-strip.
  • De houten balken, die we gebruiken voor onze lampen, hebben veel historie en uitstraling.
  • Voor de ophanging van de houten hanglamp gebruiken we doorzichtig snoer en smal staaldraad.
  • Wil je meer info? Neem dan gerust contact met ons op of lees ons eerdere artikel.

Hout met historie

Industriële Hanglamp 'Woodlight' Indusigns
Houten designlamp van Indusigns
Onze houten hanglamp heeft enorm veel karakter en dat komt onder meer omdat we hout met historie gebruiken. De houten balk, waarvan de lamp wordt gemaakt, is meerdere decennia lang opgeslagen en gedroogd. Het is eikenhout met een mooie tekening in het hout. We schuren de balk mooi op en zetten de balk in een speciale lak. In het hout maken we sleuven, zodat de elektronica mooi kan worden weggewerkt. Ook maken we een sleuf om de LED-strip weg te kunnen werken. In combinatie met het staal, krijgt de lamp een industriële en natuurlijke uitstraling.

Een subtiele ophanging

Het armatuur van onze houten hanglamp trekt alle aandacht naar zich toe. Om niks van deze aandacht af te leiden, hebben we gekozen voor een zo subtiel mogelijk ophanging. We gebruiken doorzichtig snoer en een smal staaldraadje. Deze subtiele ophanging past naar onze mening perfect bij het karakter van de designlamp. We maken zoveel snoer en staaldraad aan de hanglamp, als nodig is. Laat ons dus gerust weten hoeveel meter er nodig is in jouw interieur.

Wil je meer info?

Als je meer info wil over onze houten hanglamp dan kun je onze website bekijken en naar onze verlichting navigeren. Daarnaast hebben we al eerder een stuk geschreven over de hanglamp. Heb je nog andere vragen? Dan kun je onscontactformulier gebruiken. We proberen altijd binnen 24 uur te reageren op jouw mail. We zijn bereid om je van alles te vertellen over de specificaties van de lamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten