vrijdag 7 oktober 2016

Houten hanglamp kopen?

Houten hanglamp boven de eettafel

Steeds meer mensen kiezen voor een robuuste eettafel van staal, maar ook bijvoorbeeld van hout. Ruw staal en oude planken worden hier steeds vaker in verwerkt. Om het plaatje helemaal af te maken wordt er gekozen voor een mooie lamp boven de eettafel. Dit moet een passende lamp zijn, die aansluit bij de uitstraling en het karakter van de tafel. Ditzelfde geldt overigens ook voor de keuze van een lamp boven het bureau of bijvoorbeeld een kookeiland (zoals op de foto). Wij willen je in deze blog meer vertellen over en laten zien van één van onze absolute blikvangers, de ‘Woodlight’.
  • Een van onze absolute blikvangers is onze houten hanglamp ‘Woodlight’
  • Het prachtige hout en de hoogwaardige LED-lijn, maken de lamp erg bijzonder
  • Onze hanglamp kan worden geleverd in een 1-meter en 1,5-meter variant
  • Voor meer informatie neem je contact met ons op via email of telefoon

Wat maakt de lamp zo speciaal?

industriele-houten-design-hanglamp-woodlight-indusigns-amsterdam1Hout en staal worden op een mooie en subtiele manier met elkaar gecombineerd in ons unieke armatuur. Het prachtige Franse eikenhout hebben we speciaal geselecteerd in Gelderland en is prachtig getekend. Het hout is erg karaktervol en dat maakt de lamp! Daarnaast hebben we ook voor de lichtbron een speciaal stukje techniek geselecteerd. We hebben gekozen voor een LED-lijn, met van te voren ingestelde tinten licht. Van warm licht voor een gezellige ambiance tot functioneel wit licht voor bijvoorbeeld het lezen van een boek. Deze combinatie maakt de lamp tot een uniek stukje verlichting, dat je nergens anders aan zult treffen.

Welke afmeting zoek je?

In principe leveren we de houten hanglamp in twee verschillende maten. Zo hebben we een 1-meter variant en een 1,5 meter variant. Het is dus afhankelijk van de maten van jouw tafel, bureau of kookeiland, voor welke afmeting jij moet gaan. Als je hierover geadviseerd wil worden, dan is dat absoluut mogelijk. De houten balk is een balk van 9×9 centimeter. De balk heeft een behoorlijk gedicht en daarom hebben we bij de ophanging ook een staaldraad toegevoegd aan het ontwerp. Op deze manier kan de hanglamp op een mooie en veilige wijze worden bevestigd aan het plafond.

Wil je nog meer informatie over de ‘Woodlight’?

We hebben vaker geschreven over de houten hanglamp. Wil je dus nog meer ins en outs lezen over de lamp, lees dan onze andere blog. Ook is het mogelijk om ons rechtstreeks te contacten via email of telefoon. We zullen je dan persoonlijk meer vertellen over de specificaties en mogelijkheden. We hopen dat we je hebben kunnen enthousiasmeren voor deze unieke lamp en we horen graag van je!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten