dinsdag 20 september 2016

Unieke verlichting op maat

Op maat gemaakte lampen

Een lamp is vaak de blikvanger in het interieur van huizen en bijvoorbeeld horeca. Daarom is het belangrijk dat de verlichting aansluit bij de rest van de inrichting. Om een lamp perfect aan te laten sluiten bij de rest van het interieur, is erg moeilijk. Vooral omdat je vaak net niet de juiste lamp vindt in de winkel. De afmetingen zijn nét niet goed, of de kleur past weer niet bij de andere kleuren. Wij bieden een oplossing hiervoor! We maken namelijk verlichting op maat, zodat jij jouw lamp helemaal zelf kunt samenstellen. Hoe gaaf én praktisch is dat?!
  • Laat jouw verlichting helemaal bij het interieur passen met onze lampen op maat.
  • Laat ons weten welke uitstraling je zoekt voor jouw verlichting.
  • Gebruik jouw beperkte ruimte zo optimaal mogelijk met verlichting op maat.
  • Heb je een zaak met veel zuivelproducten? Kies dan voor melkbus hanglampen.

Kies je eigen uitstraling

Industriële Hanglamp 'Climax Open' Indusigns
Industriële hanglampen van roestige olievaten.
Wat voor uitstraling zoek jij voor jouw lamp(en)? Zoek je industriële en ruige verlichting? Of zoek je juist meer moderne lampen voor jouw interieur? Laat het ons weten en wij gaan de lamp naar jouw wens aanpassen. We maken o.a. verlichting van koperen vaten. Deze lampen hebben een meer moderne en klassieke uitstraling. Daarnaast maken we bijvoorbeeld ook verlichting van olievaten. Deze lampen passen meer in het industriële interieur. Je leest het al; Met ons kun je alle kanten op!

Kies de grootte van jouw lamp(en)

Uiteraard heb je een bepaalde ruimte voor jouw lamp op maat. Je hebt te maken met de grootte van de eettafel en de hoogte van het plafond. Met een lamp op maat is het simpel om deze beperkte ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Je hoeft niet meer uren- en vaak zelfs dagenlang op zoek naar die ene passende lamp, die ook nog eens voldoet aan alle andere eisen. Begin je de waarde van een lamp op maat al een beetje in te zien? Het zorgt echt voor een verlichting van de zoektocht naar verlichting.

Thema verlichting

Industriële Hanglampen van Melkbus Marqt Amsterdam
Onze hanglampen van oude melkbussen boven zuivelproducten.
Als je bijvoorbeeld een zaak hebt met veel zuivelproducten, dan kunnen lampen van oude melkbussen erg gaaf staan. Heb je een horecazaak? Denk dan bijvoorbeeld aan unieke verlichting van vintage bierfusten. Heb je dus een eigen zaak met een bepaald type product, dan kunnen wij uitstekend zorgen voor passende verlichting op maat. We denken graag met je mee en alles gaat in nauw overleg. Uiteindelijk weten we zeker dat we toch lampen op maat komen, die perfect passen bij de rest van het interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten