woensdag 27 januari 2016

Uniek bedrijfsuitje! Robots maken van ‘afval’!

Robots maken van ‘afval’ tijdens bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Amsterdam Indusigns RobotsIn de banner hierboven zie je onze mascotte ‘Twid’! Gemaakt van oude materialen, die lagen weg te roesten en stoffen in een oude industriële loods. Het bracht ons op het idee voor een uniek bedrijfsuitje in Amsterdam. Met z’n allen eerst materialen zoeken op een geheime locatie en vervolgens in teams robots maken van ‘afval’. Het leuke van robots maken, is dat je alle kanten op kunt. Jullie kunnen de robot zo groot en uitgebreid maken als jullie zelf willen! Aan het eind van de dag is het mooi om te zien, dat alle robots verschillend van karakter zijn! Natuurlijk komt dit ook omdat er verschillende materialen zijn gebruikt, maar ook het groepsproces van brainstormen en ontwerpen is hierop van invloed! Uiteindelijk mogen alle robots natuurlijk meegenomen worden naar huis, zodat de herinnering aan deze unieke activiteit nog lang zal blijven bestaan!

Wat maken jullie voor robot?

Indusigns Robot Amsterdam BedrijfsuitjeJe kunt werkelijk alle kanten op! Wil je verlichting op de robot? Geen probleem! Wil je de robot een andere functie geven? Overleg het met je teamgenoten en samen kom je vast tot een supergaaf ontwerp. Op de locatie waar er gezocht gaat worden, liggen ontelbaar veel items die je kunt gebruiken voor je robot. Van oude gereedschappen tot koperen tonnen en van moertje en boutjes tot koplampen en elektromotoren. Laat je fantasie de vrije loop! Het is een geweldige beleving om één tot twee uur in al dat afval rond te scharrelen. Let wel op je budget, na het ‘schatzoeken’ moet er namelijk worden onderhandeld met de eigenaresse over de totaalprijs!

Ben je/zijn jullie al enthousiast?!

Dat is mooi! Want wij organiseren graag jullie bedrijfsuitje! Voor meer informatie kunnen jullie alvast kijken op onze informatiepagina! Het is een dagvullend programma van ‘s ochtends vroeg tot aan het einde van de middag. Na het uitje zouden jullie nog lekker even Amsterdam in kunnen gaan, maar dat is natuurlijk aan jullie zelf! Hebben jullie zelf nog aanvullende wensen voor dit unieke bedrijfsuitje, dan staan wij daar ook zeker voor open! We hopen jullie snel te mogen begroeten in Amsterdam en samen maken we er dan een te gekke, creatieve en mooie dag van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten