donderdag 11 februari 2016

Bedrijfsuitje voor teambuilding in Amsterdam

Samen sterk en aan het werk!

Bedrijfsuitje AmsterdamHet bedrijfsuitje van Indusigns hoort bij de meest originele uitjes van Amsterdam en misschien zelfs van Nederland. Tijdens de actieve en creatieve dag wordt er in teams gewerkt en wordt iedereen uitgedaagd om zijn of haar grenzen te verbreden. Van iedere persoon worden bepaalde competenties gevraagd, die soms nog niet helemaal comfortabel aan zullen voelen bij aanvang. Denk bijvoorbeeld aan het lassen van staal of het zagen van hout. Of misschien wel het aanleggen van elektrische bedrading. Tijdens de dag zullen de deelnemers zich stuk voor stuk thuis gaan voelen in de werkplaats. Samen komen zij uiteindelijk tot een gezamenlijk eindresultaat.
  • Ons bedrijfsuitje is één van de meest originele van Nederland!
  • Teamwork is het sleutelwoord!
  • Vanuit onze werkplaats wordt er ontworpen en geklust!
  • De dag is flexibel in te delen! Neem gerust contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden?

Ergens in de buurt van Amsterdam hebben wij een unieke locatie gespot, waar men anderhalf uur in teams los mag gaan. Het is een loods met oneindig veel oude meuk! Vooraf dienen de team te bepalen wat er gemaakt gaat worden! We hebben bijvoorbeeld al eens robots gemaakt van oud ijzer en de verschillende groepen waren dol enthousiast! Het is mooi om te zien hoe verschillende personen in verschillende groepen met elkaar samen werken en uiteindelijk samen tot iets komen! Teamwork is hierbij het absolute sleutelwoord!

Aan de slag in onze werkplaats!

Bedrijfsuitje Amsterdam UniekNadat de juiste materialen bij elkaar zijn gesprokkeld, vertrekken we met z’n allen weer naar onze werkplaats en gaan we ontwerpen en creëren! Alle gereedschappen zijn voorhanden en waar nodig wordt assistentie geboden door Chiel! Hij heeft jarenlange ervaring als designer en is een all-rounder op het gebied van oude materialen en bewerkingen. De deelnemers zullen daadwerkelijk iets nieuws gaan leren en worden uitgedaagd om al hun kennis en kunde in te zetten voor een mooi eindresultaat!

Uniek bedrijfsuitje!

Recycling en upcycling zijn twee enorm populaire thema’s! Ons bedrijfsuitje is duurzaam, milieubewust, vernieuwend, uitdagend, inspirerend en bovenal gezellig! Tijdens de dag is er uiteraard tijd voor een lekker bakje koffie of thee met versnapering en eventueel kan er een lunch worden geregeld! De dag is erg flexibel in te delen en we zijn graag bereid om je persoonlijk wat meer informatie te geven over de mogelijkheden voor dit unieke bedrijfsuitje! Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten