dinsdag 5 januari 2016

Industriële salontafel? Zoek niet verder!

Industriële salontafel op maat?

Olievaten zijn er in veel verschillende soorten. Je hebt verschillende kleuren, maten en ook verschillende merken. De één vind een egaal olievat het mooist en de ander vindt juist een olievat met een merknaam erop het mooist. Van deze olievaten maken we regelmatig in opdracht industriële salontafels op maat. We hebben diverse modellen in onze webshop staan en we staan altijd open voor nieuwe ideeën en wensen! Het tafelblad is ook naar wens aan te passen. Welk soort hout vind jij het mooist? Laat ons weten hoe jouw ideale salontafel eruit ziet en wij zullen ons best doen om deze te realiseren.
  • Onze industriële salontafels zijn naar wens aan te passen!
  • In onze webshop vind je veel verschillende modellen!
  • De verschillende industriële tafels zijn in diverse stijlen toepasbaar!
  • Laat ons weten hoe jouw ideale industriële salontafel er uitziet!
Industriële Salontafel 'Clamp Cover' Indusigns
Industriële salontafel gemaakt van de helft van een 200 liter olievat!

Bekijk onze webshop!

Zoals hierboven al aangegeven, hebben we in onze webshop al een aantal (salon)tafels toegevoegd. We hebben ze in verschillende maten! Zo maken we industriële salontafels van een doorsnede van een olievat over de lengte, maar ook over de breedte. Het is maar net wat jij wil en hoeveel ruimte je nog in je woonkamer hebt. Eventueel is het mogelijk om van tevoren een schets te ontvangen van jouw salontafel. Zo heb je een goed beeld van wat we voor jou gaan maken en kun je alvast trots je unieke item voor het interieur showen aan je familie en vrienden!
Industriële Salontafels van Indusigns Amsterdam
Onze industriële tafels zijn breed toepasbaar!

Breed toepasbaar!

Natuurlijk zijn onze tafels uitermate geschikt voor het industriële interieur. Ze dienen als echte ‘eyectachers’ in de woonkamer en zullen voor de nodige oeh’s en ah’s zorgen! Met een tafel van ons, ben je ervan verzekerd dat je een item in huis haalt, die je vrijwel nergens anders in Nederland zult aantreffen! Ook in het moderne interieur komen onze industriële salontafels overigens uitstekend tot hun recht! Eigenlijk zijn de tafels in nog veel meer stijlen toepasbaar. Ze zijn gewoon gaaf als blikvanger in het interieur!
Industriële Salontafel 'Barrel Salon' Indusigns
Industriële salontafel gemaakt van een 200 liter olievat en met een blad van steigerhout. Het onderstel is speciaal op maat gelast!

Waar wacht je nog op?

Heb je een plekje vrij in de woonkamer? Ben je nog op zoek naar een uniek item? Dan wordt het nu echt tijd om onze webshop eens te gaan bekijken! Denk trouwens eerst even na over de geschikte kleur en hoeveel ruimte je nog over hebt in huis. Laat ons weten wat jij in gedachten hebt en dan gaan wij nadenken over een passend ontwerp! Ben je in de buurt van Amsterdam? Kom dan gerust eens bij ons langs! Chiel is bijna iedere dag aanwezig in onze werkplaats, maar geef ons een dag van tevoren even een belletje! De koffie staat klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten