dinsdag 26 januari 2016

Bedrijfsuitje in Amsterdam? ‘Afval bestaat niet!’

Het meest groene bedrijfsuitje van Amsterdam!

Indusigns Industrieel Design
In een oude loods op een geheime locatie unieke items bij elkaar gezocht, voor de uiteindelijke ontwerpen!
Verwonderen jullie je ook wel eens over wat mensen en bedrijven allemaal weggooien? En denk jij ook wel eens aan mogelijke nieuwe bestemmingen voor dit ‘afval’? Tijdens ons groene bedrijfsuitje ‘Schatzoeken en Designen‘ staat recycling/upcycling centraal als thema. Op een unieke en geheime locatie in de buurt van Amsterdam wordt er verzameld en gaat men in teams op zoek naar bruikbaar ‘afval’ in een oude industriële loods. Eerst moet er als team overeenstemming ontstaan over het ontwerp van een uniek item! Wordt er een robot gemaakt, of bijvoorbeeld industriële verlichting, of ga je als team een ware ‘eyecatcher’ van ‘afval’ ontwerpen. Als je eenmaal op de ‘schatzoek’-locatie bent, zul je zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Helaas geldt dat soms niet voor het budget en daarom moet er goed worden nagedacht over de items die meegaan naar onze werkplaats. Ook vindt er een onderhandeling plaats met de eigenaresse van de loods. Zodoende komen er al meteen verschillende uitdagingen om de hoek kijken voor de teams, zoals creativiteit, inspiratie en inzicht.

Hoe ziet het bedrijfsuitje er verder uit?

Bedrijfsuitje Groepsactiviteit Teamwork Schatzoeken Indusigns
In onze werkplaats wordt een taakverdeling gemaakt en gaat iedereen bezig met iets anders! Zagen, slijpen, lassen, schoonmaken, slopen, etc. etc.
Nadat ieder team succesvol heeft onderhandeld, is het tijd om richting onze werkplaats te gaan! Alle items worden in onze bus geladen en we gaan ons klaarmaken voor een middagje creativiteit en design! In onze werkplaats is Chiel constant beschikbaar voor hulp waar nodig en voor de mensen die willen lassen, worden er korte instructies gegeven. Alle benodigde gereedschap is voorhanden! Als team wordt er een taakverdeling gemaakt en iedereen zal vol enthousiasme bezig gaan met zijn of haar opdracht! Dat kan lassen zijn, maar ook slijpen, zagen, slopen, schoonmaken, ontwerpen etc. etc. Kortom, iedereen wordt uitgedaagd om eens iets nieuws te leren en te doen! Natuurlijk is er tussendoor ruimte voor een gezellige gezamenlijke lunch, zodat de ontwerpen besproken kunnen worden onderling. Na de lunch gaan we dan weer verder waar we gebleven waren! Klussen en ontwerpen! Aan het eind van de dag ontstaan er tastbare creaties die meegenomen naar huis of kantoor mogen worden! Zo is er altijd een herinnering aan deze unieke en inspiratievolle dag!

Meer informatie?

Voor meer informatie klik je hier! Ook mag je ons mailen of bellen! We zijn super enthousiast over deze te gekke activiteit en willen jullie allemaal wel eens meenemen naar de geheime ‘schatzoek’-locatie! Je kunt met dit bedrijfsuitje in Amsterdam echt alle kanten op en naderhand kun je nog lekker de hoofdstad in voor een gezellige avond! We hopen jullie een beetje enthousiast gemaakt te hebben en zien jullie allemaal graag terug in onze werkplaats!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten