zaterdag 2 januari 2016

Maak jouw statement met een industriële hanglamp!

Industriële hanglamp als blikvanger!

Zoals jullie allemaal inmiddels wel weten, wordt het industriële interieur gekenmerkt door sobere kleuren (grijs, zwart, wit), een minimalistische en strakke uitstraling en vooral robuuste materialen zoals metaal, beton en hout. In het industriële interieur worden daarnaast passende items toegevoegd, die het plaatje compleet maken. Een van de belangrijkste items in dit geheel is toch wel de industriële hanglamp. Hiermee haal je de sfeer van oude fabriekspanden in huis en ze zijn ook nog eens echte blikvangers, bijvoorbeeld boven de robuuste en stoere eettafel!
  • Een industriële hanglamp is dé blikvanger in het industriële interieur!
  • De industriële hanglamp wordt vooral boven de robuuste eettafel toegepast!
  • Afhankelijk van de plek die verlicht moet worden, kies je voor één of meerdere hanglampen!
  • Bekijk onze website voor unieke en authentieke industriële verlichting!
Industriële Hanglampen 'Old Brewery' Indusigns
Authentieke industriële hanglampen voor boven de robuuste eettafel!

Hoe komt de industriële uitstraling van de hanglamp het best tot uiting?

Een hanglamp kun je op veel verschillende plekken in huis toepassen. De meest populaire spot voor deze hanglamp is echter boven de robuuste eettafel. Vooral boven eettafels van oud hout of boven tafels met een stalen onderstel, komen de industriële hanglampen erg goed tot hun recht. Daarnaast kun je nog meer industriële sfeer verkrijgen door de hanglamp met een ketting aan het plafond te hangen. Ook de keuze voor het snoer van de lamp is belangrijk. Een sober zwart snoer van rubber staat eigenlijk altijd mooi!

Voor hoeveel industriële hanglampen kies je?

Afhankelijk van de plek waar je industriële verlichting wil toepassen, kies je voor één of meerder hanglampen. Heb je bijvoorbeeld een grote slaapkamer? Dan kies je voor een grote industriële lamp, die de hele kamer kan verlichten met zijn lichtbereik. Wanneer je een grote robuuste eettafel hebt, dan kan het soms noodzakelijk zijn dat je meerdere lampen naast elkaar ophangt. Het is mooi wanneer dit twee dezelfde hanglampen zijn, maar een mix van industriële lampen is misschien nog wel mooier!
Industriële Hanglamp Indusigns
Bekijk onze website voor veel verschillende soorten en maten industriële hanglampen!

Bekijk onze industriële hanglampen!

Nu vraag je je natuurlijk af; Waar vind ik de mooiste industriële hanglampen? Nou, bij ons natuurlijk! Hanglampen die je nergens anders online of in de winkel aan zult treffen! Uniek, authentiek en superstoer! Op onze website vind je veel verschillende soorten en maten hanglampen. Soms hebben we twee vergelijkbare hanglampen en in bijna alle gevallen zijn onze lampen goed met elkaar te mixen! Bekijk ze nu op onze website en wie weet heb jij binnenkort een toffe industriële hanglamp van Indusigns in je interieur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten