maandag 21 december 2015

Verlichting in huis. Goede voornemens in het interieur!

Verlichting en interieur

Het nieuwe jaar ligt weer voor ons en de goede voornemens voor 2016 worden steeds meer duidelijk. Goede voornemens kunnen gelden voor allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld de gezondheid of de liefde.  Wij helpen echter een beetje met het opstellen van goede voornemens voor het interieur. En dan vooral de verlichting in ons interieur. Herken je jezelf in deze tekst, dan nodigen we je van harte uit om onze website eens te bezoeken en je te laten inspireren door onze unieke verlichting. Laten we met z’n allen goed verlicht het nieuwe jaar in gaan!
  • 2016: Kies voor passende verlichting in het interieur!
  • Weg met tijdelijke peertjes aan het plafond. Kies unieke verlichting!
  • Designverlichting kan het interieur een enorme boost geven!
  • Goede verlichting is belangrijk voor de gezondheid van mensen!
Peertje aan het Plafond Indusigns Amsterdam
Weg met dat peertje aan het plafond!

Weg met dat peertje aan het plafond!

Misschien ken je het wel. Je gaat verhuizen en in je nieuwe stulpje hangt nog geen verlichting. Als tijdelijke oplossing hang je maar een fitting op met een peertje. Het is een noodoplossing, maar voor velen blijkt het vaak iets langer te duren voordat er iets moois voor in de plaats komt. Er is immers licht in huis en mooie verlichting vinden, is soms niet even makkelijk. Alle mensen die op zoek zijn naar unieke, authentieke en vernieuwende verlichting, nodigen wij uit om onze verlichting eens onder de loep te nemen. We hebbenhanglampen, maar ook vloerlampen, tafellampen en wandlampen.
Industriële hanglampen van Indusigns
Kies voor unieke en authentieke verlichting met karakter!

Geen IKEA meer!

De meeste verlichting rolt per duizenden van de lopende band. In bijna iedere studentenkamer vind je wel een IKEA-lampje, vaak vooral om de prijs. Je raakt echter al snel uitgekeken op deze verlichting en daarom adviseren wij om in 2016 eens verder te kijken! Ga voor iets unieks! Designverlichting kan je interieur zo’n enorme boost geven! Kies verlichting die past bij jouw stijl! Onze verlichting past perfect bij het industriële interieur, maar kan daarnaast ook worden toegepast in het landelijke en moderne interieur. Zeker de moeite waard dus, om eens te bekijken!

Geen donkere hoekjes!

Het is vaak lastig om alle hoeken in huis goed te verlichten. Stel daarom een goed verlichtingsplan op! Op basis van dit plan voor het interieur, kun je vervolgens op zoek gaan naar de juiste verlichting. Wat heb je nodig om dat ene donkere hoekje aan te pakken? Een hanglamp, wandlamp of misschien wel een vloerlamp. Wij bieden het allemaal aan! Een goed verlicht interieur, maakt de ruimte groter en heeft zelfs voordelen voor de gezondheid. Op deze manier is goede verlichting niet alleen een goed voornemen voor het interieur, maar ook voor je eigen welzijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten