donderdag 10 december 2015

Bezinning tijdens kerst. Denk ook aan het milieu!

Kerst en bezinning!

Kerstmis is voor het mensen vaak het moment om het afgelopen jaar nog eens de revue te laten passeren. We denken aan de mensen die ons ontvallen zijn, of zo missen. We denken ook aan de mensen op andere delen van de wereld, die het zoveel minder hebben dan wij. Wij stellen voor om tijdens kerst ook eens een momentje aan de natuur en het milieu te denken. Wat kunnen we er zelf aan doen, om in 2016 nog beter op het milieu te letten?! Als iedereen zich deze vraag even stelt, weten we zeker dat het nieuwe jaar nog groener gaat worden dan 2015!
  • Denk tijdens kerst ook eens aan de natuur en het milieu!
  • Met z’n allen één extra product recyclen, betekent duizenden kilo’s afval minder!
  • Ook in 2016 komen we weer met nieuwe ontwerpen op basis van ‘afval’!
  • Een mooi gedekte eettafel verdient een mooie hanglamp!
Indusigns Upcycling Design Industrieel Interieur Amsterdam
Afval bestaat niet!

Goede voornemens voor 2016!

Met het nieuwe jaar op komst, zijn ook de goede voornemens weer in grote getale aanwezig. De een wil gezonder eten, de ander wil op zoek naar een huisje. Laten we daarnaast met z’n allen afspreken dat we in 2016 allemaal minimaal één extra product gaan recyclen of upcyclen. Stel je eens voor; miljoenen mensen die allemaal minimaal één product recyclen. Dat zijn duizenden kilo’s aan afval, die we onze Aarde besparen. Dat lijkt ons zeer de moeite waard!

Wij zullen jullie blijven motiveren en inspireren!

Ook in 2016 zullen wij proberen om jullie verrassend en vernieuwend interieur, op basis van gebruikte materialen, aan te bieden. We hopen jullie hiermee te motiveren en inspireren om zelf ook na te denken over nieuwe bestemmingen voor ‘afval’. Het moet uiteindelijk een nieuwe mind-set worden bij mensen. Hoe kun je testen dat je op de goede weg bent? Als je langs straatafval loopt en denkt; wat kan ik hier nog mee?, dan weet je dat je jezelf dezelfde mind-set als ons hebt aangemeten.
Industriële Hanglampen 'Old Brewery' Indusigns
Unieke industriële hanglampen!

Mooi verlichte eettafel

Met kerst zijn we vaak samen met de mensen die het dichtst bij ons staan. Kerst is een feest van gezellig samenzijn en vooral ook lekker eten. De eettafels worden op een prachtige manier gedekt! Al het lekkere eten moet natuurlijk wel goed verlicht worden en daar zijn wij dan weer voor! Kies voor een originele hanglamp boven de tafel en verras iemand tijdens kerst! Bekijk onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten