maandag 21 december 2015

Groepsactiviteit? Origineel en uitdagend!

Op zoek naar een groepsactiviteit?

Ben je op zoek naar een originele en uitdagende groepsactiviteit? Dan denken wij dat we jullie een unieke dag kunnen bezorgen, met uitdagingen op allerlei gebied. Tijdens onze groepsactiviteit worden de deelnemers onder meer uitgedaagd op het gebied van samenwerking, brainstormen en creativiteit. Doordat deze uitdagingen in groepjes worden aangegaan, leren de deelnemers elkaar beter kennen en ontstaat er groepsbinding. Het is mooi om te zien, dat er aan het eind van deze actieve dag verschillende eindproducten ontstaan.
  • Samenwerken, brainstormen en creativiteit staan centraal tijdens ons bedrijfsuitje.
  • We bieden een compleet programma aan van zoeken, bedenken en maken!
  • Tijdens het klussen is er constante begeleiding aanwezig!
  • Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Bedrijfsuitje Groepsactiviteit Teamwork Schatzoeken Indusigns
Samenwerken staat centraal!

Wat is de bedoeling?

Door onze ervaring met upcycling en recycling, kennen we inmiddels unieke plekjes voor het vinden van afgedankte schatten. ‘S ochtends vroeg begeleiden we de groep met deelnemers op de plek, waar op zoek gegaan wordt naar unieke en bruikbare items. Ieder groepje of persoon heeft een bepaald budget en moet op basis van dit budget en de opgestelde plannen te werk gaan. Waar zoeken we naar en wat hebben we nodig? Deelnemers krijgen ruim een uur om lekker tussen de oude meuk rond te slenteren. Daarna vertrekken we richting onze werkplaats, waar een lekker bakje koffie wacht. Tijdens het kopje koffie bespreken de deelnemers hoe verder en wat de taakverdelingen worden.
Bedrijfsuitje Groepsactiviteit Teamwork Schatzoeken Indusigns
Uiteindelijk ontstaat er een tastbaar eindproduct, opgebouwd uit afgedankte items!

Tijd voor het klussen!

Tijdens het klussen wordt er gezaagd, geboord, gelast en wat al niet meer! Waar liggen ieders kwaliteiten en wie moet hier en daar nog wat bijgespijkerd worden? Chiel is constant beschikbaar voor hulp en extra uitleg! Natuurlijk is er tussendoor tijd voor een broodje en een drankje, maar door het enthousiasme van de deelnemers zal dit geen prioriteit hebben! Het eindproduct wordt iets tastbaars, dat is ontstaan door de krachten te bundelen en is opgebouwd uit ‘afval’. Iedereen wordt op een bepaalde manier uitgedaagd en zal met een voldaan gevoel huiswaarts keren!

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geraakt door ons nieuwe concept. Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, waarin iedereen wordt uitgedaagd. Waarin teamwork en creativiteit centraal staan en waarbij stilzitten er niet bij is. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We brengen ons enthousiasme graag over op jullie en kijken er naar uit om jullie te begroeten in onze werkplaats in Amsterdam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten