woensdag 2 december 2015

Koper is terug in het interieur!

Trend in het interieur; Koper!

Koper is weer helemaal terig in het interieur. Koper geeft veel warmte en sfeer aan het interieur. Vooral in het industriële interieur, waarin sobere kleuren vaak de boventoon voeren, kan koper uitkomst bieden om de woonkamer iets warmer te maken qua uitstraling. Koper ziet er chique uit, maar tegelijkertijd ook stoer en industrieel. Het wordt steeds meer toegepast in huis, op veel verschillende manieren. Een daarvan is verlichting en dan voornamelijk hanglampen. Wij gaan mee in de trend en komen zeer binnenkort met prachtige nieuwe industriële hanglampen van koper!
  • Koper is weer helemaal terug in het interieur.
  • Haal niet teveel koper in huis! Een à twee items is genoeg!
  • Bij het oud-ijzer vind je soms de mooiste industriële items.
  • Ook een koperen hanglamp in huis? Contact ons!
Industriële Koperen Hanglamp Interieur
Koper heeft een luxe uitstraling en is tegelijk een tikje industrieel.

Blijvertje

Ook deze winter is koper in het interieur weer een blijvertje. Zoals hierboven al beschreven heeft koper een beetje een luxe uitstraling, maar is het tegelijk ook een tikje industrieel. Hierdoor kan koper worden toegepast in veel verschillende interieurs. Zorg er alleen voor dat je geen ‘overload’ aan koper in huis haalt. Het is juist mooi en voldoende om één à twee ‘eyecatchers’ in huis toe te passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een mooie hanglamp van koper, of misschien wel twee naast elkaar!
Industriële Koperen Vaten Indusigns
Oude koperen vaten, klaar om omgetoverd te worden in industriële hanglampen.

Van koperen vat naar industriële hanglamp

Wij zijn iedere week bezig met ‘schatzoeken’ en stuiten zo nu en dan op prachtige industriële items. Deze week waren we bij een oud-ijzer handelaar en vonden we de koperen vaten, die hiernaast op de foto staan. Onder het stof en viezigheid, maar vanaf het moment dat we ze zagen raakten we verliefd. Inmiddels hebben we de vaatjes een beetje liefde gegeven en zijn er supermooie industriële hanglampen tevoorschijn gekomen.

Afval bestaat niet

Als je met zogenaamd ‘oud-ijzer’ zulke mooie dingen kunt maken als met deze koperen vaten, dan kun je maar één ding concluderen;  Afval bestaat niet! Het loont de moeite om niet zomaar langs ‘afval’ te lopen, maar om eens stil te staan bij al het moois dat voor het grijpen ligt. De industriële hanglampen die wij op dit moment maken van oude koperen vaten, zullen binnenkort schitteren in de woonkamer of boven de eettafel van een van onze klanten. Wil jij ook unieke koperen hanglampen in het interieur? Neem dan contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten