woensdag 24 december 2014

Industriële, authentieke en karaktervolle krukjes van melkbussen

Hanglampen van de bovenkant, krukjes van de onderkant

Een tijd geleden moesten we voor een opdrachtgever in onze hoofdstad industriële en authentieke hanglampen maken van karaktervolle melkbussen. De bovenkanten gebruikten we hiervoor en de hanglampen hangen inmiddels in twee vestigingen. De onderkanten van deze melkbussen lenen zich uitstekend om er prachtige en unieke krukjes voor in het industriële, landelijke en moderne interieur van te maken. Dit hebben we dan ook gedaan en de krukjes zijn vanaf nu op onze website te bekijken en te bestellen.
  • Van de onderkanten van authentieke melkbussen hebben we industriële krukjes gemaakt
  • Het hergebruiken van materialen is vernieuwend en milieubewust. Win-win dus!
  • Deel je ideeën met anderen, zodat ook zij hun afval kunnen reduceren!

We gooien zo min mogelijk weg

Industriële krukjes van IndusignsVanuit onze visie proberen we zo min mogelijk materiaal weg te gooien. Vaak zijn er nog ontelbare dingen mogelijk met voorwerpen waar we zelf vaak de waarde niet meer van inzien. Probeer deze gedachte maar eens op zij te zetten en beeld je in wat je met bepaalde items nog zou kunnen doen. Je zult merken dat je al snel op nieuwe ideeën en inzichten komt. Deze insteek is milieubewust en zorgt voor vernieuwende ontwerpen. Het zorgt er voor dat we als mens minder afval produceren, wat weer goed is voor de wereld om ons heen. Win-win dus!

Deel jouw ideeën met de mensen om je heen

Wanneer je iets moois hebt bedacht met afval, zou je het kunnen delen met anderen. Nu kunnen andere mensen ook hun afval omzetten in vernieuwende producten. Er zal zodoende een situatie ontstaan waarin steeds meer mensen zich bewust zijn van de mogelijkheden met wegwerpartikelen. De mens als geheel zal op deze wijze minder afval gaan produceren, waardoor de wereld als geheel weer een stukje schoner zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten