donderdag 18 december 2014

Een nieuw leven voor verweerde en verlaten industriële items

Achtergelaten en opnieuw ontdekt

Oude fabriekspanden, stoffige schuurtjes en verwilderde boerenerven. Het zijn de ideale plekken om unieke en soms decennia oude items te vinden. Sommige items hebben al jaren geen daglicht gezien en zijn bedolven onder een laag stof. Anderen zijn jarenlang blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Het zorgt voor unieke kenmerken, die je niet bij nieuwe producten aan zult treffen. Dit is de reden dat wij uitsluitend items met een verleden gebruiken in onze ontwerpen.Onze producten hebben een geschiedenis, soms bekend, maar vaak ook niet.
  • De items die wij gebruiken ademen geschiedenis uit
  • Het leven dat deze items hebben geleid blijft vaak onbekend
  • Oude items zijn ideaal voor het interieur

Authentiek, uniek en boeiend

Zinken vatenHet is ontzettend gaaf om naar oude items te kijken, ze aan te raken en te denken aan het leven dat het heeft geleid. Wie heeft het gebruikt, waar is het allemaal geweest? Vragen die vaak onbeantwoord blijven, wat ervoor zorgt dat juist deze items boeiend blijven. Je kunt er naar blijven kijken en je fantasie de vrije loop laten. Deze items ademen geschiedenis uit en geven onze producten een unieke en authentieke uitstraling.Karaktervol en industrieel.

Geknipt voor het interieur

Al die items, die ooit zomaar zijn achtergelaten, verdienen een prominente plek in ons leven. Ze hebben de tand des tijds doorstaan en zijn klaar om nieuw leven ingeblazen te krijgen. Hoe gaaf is het om deze items een plek aan te bieden in ons interieur, waar het de aandacht krijgt die het verdiend. Het is niet voor niets dat het industriële interieur zo populair is. Steeds meer mensen zien in dat juist de geschiedenis van bepaalde items de sfeer brengen waar men naar op zoek is. Rauw, ruig en stoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten