donderdag 18 december 2014

Een statieflamp als ‘eyecatcher’ in het interieur

Een statieflamp maakt het plaatje compleet

Misschien herken je het volgende wel. Je hebt je woonkamer ingericht, maar je hebt het gevoel dat er nog iets ontbreekt. Die ene hoek is nog leeg of je interieur kan nog wel een‘eyecatcher’ gebruiken. Een statieflamp kan dan uitkomst brengen. Het kan de perfecte opvulling betekenen voor die lege plek, of een interieur net dat beetje meer uitstraling geven. Er worden tegenwoordig veel statieflampen aangeboden, vaak met een theaterlamp als kap. Toch is het juist leuk om hiermee te experimenteren en om ongebruikelijke materialen en unieke items te combineren. Hierdoor zal de statieflamp het plaatje nog meer compleet maken.
  • Een statieflamp geeft het interieur net dat beetje meer uitstraling
  • Onze statieflampen zijn opgebouwd uit verschillende unieke items
  • Een statief fungeert vaak als ‘eyecatcher’ in het interieur

Gecombineerde materialen zorgen voor een unieke uitstraling

Gele Statieflamp van Indusigns in de FlairOnze visie is het hergebruiken van wegwerpartikelen en deze samenvoegen tot iets moois en unieks voor het interieur. Ook onze statieflampen zijn op deze manier samengesteld. Onze statieven zijn uitsluitend oud, vintage en verweerd doordat ze vaak decennialang zijn gebruikt voor verschillende doeleinden. De oude landmeters hebben jarenlang gediend als hulpinstrument voor het opmeten van stukken land. Soms door het leger en soms door gemeenten of bouwbedrijven. De kappen die we gebruiken, zijn vaak gamels die werden gebruikt door het leger om bijvoorbeeld eten warm te houden of op te slaan. Het combineren van deze items zorgt voor een unieke en ongeëvenaarde uitstraling.

Een echte ‘eyecatcher’ voor het interieur

Stel dat je van een industrieel interieur houdt en je jouw interieur al grotendeels in deze stijl hebt ingericht. Dan geven industriële statieflampen de ‘finishing touch’. Op onze website bieden we verschillende modellen aan en ook in de komende periode zullen nieuwe items worden toegevoegd. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een statieflamp uit de bekende woonwinkels, maar deze zullen nooit de authentieke uitstraling hebben die wij bereiken met het gebruik van vintage statieven en dito kappen. Ben je dus op zoek naar een statieflamp die jouw interieur afmaakt en extra karakter geeft, neem dan eens een kijkje op onze website. Eventueel kunnen we ook naar wens op zoek gaan naar de juiste kleur kap, zodat de lamp nog beter aansluit bij jouw wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten