vrijdag 12 december 2014

Karaktervolle, authentieke en robuuste hanglampen van olievaten

Hanglampen in allerlei soorten en maten

Onze hanglampen onderscheiden zich stuk voor stuk van elkaar, maar ook van de rest van alle hanglampen die door anderen worden aangeboden. Zo zijn onze hanglampen vaak verroest, verweerd, gedeukt of beschadigd. En juist dát maakt dat onze hanglampen anders zijn dan alle anderen. Normaal gesproken zou je direct teruggaan naar de winkel waar je de lamp hebt gekocht, om de lamp in te ruilen voor een lamp zonder deukjes of krasjes. De mensen die bij ons een lamp aanschaffen zijn echter juist op zoek naar deze typische karakteristieken. Het geeft de industriële hanglampen een verhaal en iets eigenwijs. Geen lopende band werk en perfect afgewerkte modellen, maar rauwe en stoere hanglampen met hier en daar een oneffenheid. Dat is waar Indusigns voor staat!
  • Indusigns hanglampen zijn vaak verroest, verweerd, gedeukt of beschadigd
  • Onze hanglampen zijn uniek en met de hand gemaakt
  • Toe te passen in veel verschillende interieurs

Waarom een hanglamp van Indusigns?

Industriële Hanglamp 'White Letters' IndusignsZoals hierboven al vermeld, zijn al onze lampen uniek en met de hand gemaakt. Geen tien in een dozijn, maar stuk voor stuk volledig met de handen in elkaar gezet. Als je naar onze lampen kijkt, dan kun je je inbeelden wat voor weg de lamp ooit heeft bewandeld. Misschien is het gebruikte olievat wel mee geweest op zee, of heeft het jarenlang ergens in een oude schuur gestaan.  De tekenen van de tijd geven  de hanglampen dit karakter. Iedere dag zul je iets nieuws ontdekken, iets nieuws om je in te beelden. Het zorgt ervoor dat je niet snel uitgekeken raakt op onze stoere industriële hanglampen, maar dat je na een paar jaar nog steeds denkt; Goh, wat een toffe lamp!

Zijn ze goed toe te passen in het interieur?

Onze hanglampen hangen inmiddels bij veel Nederlanders in huis en zijn toegepast in veel verschillende interieurs. Natuurlijk passen onze hanglampen uitstekend in het industriële interieur door hun robuuste en rauwe uitstraling. Maar we hebben ook klanten gehad, die een olievat hanglamp gebruikten in het moderne interieur. Ook hierin komen onze hanglampen volledig tot hun recht! Daarnaast is ook het landelijke interieur uitstekend voor onze lampen. Boven de eettafel of prominent in de woonkamer, overal zijn ze eigenlijk toe te passen. Bij speciale wensen horen we dat uiteraard graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten