dinsdag 16 december 2014

Industriële sfeer met olievaten in het interieur

Wat doet een olievat?

Als we één industrieel product moeten noemen, dat wereldwijd bekend is, dan is het een olievat. Ontelbaar veel liters olie worden ieder jaar opgeslagen in deze olievaten. Je ziet ze overal! In de zware industrie, maar ook bij autohandelaren, havens en bijvoorbeeld boeren. Hierdoor brengt een olievat een bepaald verhaal met zich mee. In het interieur zorgt een olievat voor de industriële sfeer, waar veel mensen naar op zoek zijn. Omdat ieder olievat een eigen leven heeft geleid, wordt met het binnenhalen van deze vaten een uniek verhaal de woonkamer ingebracht.
  • Olievaten brengen de ultieme industriële sfeer in het interieur
  • Ieder olievat is uniek en het product dat ervan gemaakt wordt dus ook
  • Olievaten vind je overal, maar zijn vaak lastig schoon te maken

Waar vind je olievaten?

Industriële Olievat Brandvat Logo Vuurton Displays IndusignsOlievaten kun je eigenlijk overal vinden. Veel mensen gebruiken een olievat als opslag voor ander afval. Ook worden olievaten vaak gebruikt als brandvat tijdens de koude wintermaanden. Rij maar eens over het platteland en kijk achter op het erf van boeren. Daar staan ze vaak weg te roesten. Verder zijn autogarages en havens vaak een geschikte vindplek. Toch blijft het een hele klus om een olievat mee naar huis te nemen. Vaak zit het vat nog vol met olie en is het vies van de buitenkant. Dit levert veel rotzooi op! Het kan ook makkelijker.. Check daarom onze website.

Ieder olievat is uniek!

Olievaten vind je dus op veel verschillende plekken en ook in zeer veel verschillende soorten uitvoeringen. Sommige zijn nog niet zo oud en onbeschadigd en anderen hebben juist al een heel leven achter zich en zijn verroest. Het zorgt ervoor dat iedere product, gemaakt van olievaten, uniek is en niet nogmaals exact na te maken is. Hoe tof is het om een product in huis te hebben, waarvan er letterlijk maar één in de wereld is. Dat wil toch iedereen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten