dinsdag 4 november 2014

De stijl van Indusigns

Stoer, robuust en industrieel

Hoewel we proberen voor iedereen iets moois in ons aanbod toe te voegen, trachten we in ieder geval wel om vast te houden aan ons eigen stijl: stoer, robuust en industrieel. Al onze producten hebben zijn robuust en gemaakt van stevige materialen, voornamelijk eerder gebruikt in de industrie. Het geeft de producten een stoer aanzien! Soms is het lastig om bij je eigen stijl te blijven, omdat je doelgroep kleiner zal zijn dan wanneer je allerlei stijlen zou gebruiken. Het vasthouden aan je eigen stijl zorgt er echter wel voor dat je werk een eigen identiteit krijgt en mensen je gaan herkennen aan je werk en er waardering voor hebben dat je zo dicht bij jezelf blijft.
  • Indusigns’ producten zijn overwegend stoer, robuust en industrieel
  • Het is niet verboden om nuances aan te brengen in je bestaande stijl
  • Experimenteer met verschillende materialen

Nuances aanbrengen in je stijl kan natuurlijk altijd

Industriële schijnwerper 'Oakley' IndusignsNiemand heeft ooit gezegd dat je verplicht bent om je te houden aan je eigen stijl. Heel vaak verandert de stijl van mensen in de loop van de tijd. Deze veranderende smaak kun je trouwens ook prima inpassen in je oude stijl, door bepaalde nuances hierin aan te brengen. Zo zou je eens uit het kleurenpalet van je bestaande assortiment kunnen stappen of in het geval van upcycling eens verschillende nieuwe materialen kunnen mixen met elkaar.

Probeer dingen uit

Bij het maken van al onze producten, denken wij na over de uitstraling die we het product willen meegeven. Soms proberen we nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld bij de ‘Oakley‘. Hierbij hebben we verfijnd eikenhout gecombineerd met een stoer en vintage petroleumvat. Het ijzerwerk is zo minimalistisch mogelijk gehouden. Op deze manier hebben we oud en nieuw, staal en hout en robuust en minimalisme in één product samengebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten