dinsdag 25 november 2014

Unieke horeca inrichting met een industriële uitstraling

Op zoek naar een nieuwe en gedurfde inrichting voor jouw horecagelegenheid?

Onze fauteuils, salontafels en normale statafels staan inmiddels al op verschillende terrassen in Nederland. Op het eerste oog lijken ze vooral geschikt voor het buitenterras, maar ook in het interieur zullen ze zeker niet misstaan. Naar wens zijn de fauteuils op maat te maken en is het zelfs mogelijk om het logo van jouw bedrijf op de producten te zetten. Ook het verlichtingsplan in horecagelegenheden kan door ons worden opgepakt. We hebben een divers aanbod en onze producten zullen een welkome toevoeging zijn in veel bars, restaurants en cafés.
  • Onze producten kunnen ideaal worden toegepast in bars, restaurants en cafés
  • Indusigns verzorgt ook projectinrichting op maat, waarbij verschillende concepten worden ontwikkeld en de wens van de klant wordt gerespecteerd
  • Wij komen graag bij je langs, zodat we meteen de sfeer ter plaatse kunnen bekijken

Projectinrichting op maat

Stentor Interview IndusignsHeb je redelijk voor ogen welke kant je op wil met je horeca inrichting, maar kom je niet helemaal tot een eindresultaat? Wij denken graag met je mee! In overleg kunnen wij bijvoorbeeld tot een paar concepten komen, die we daarna met jou zullen bespreken. Op deze manier blijft je eigen wens steeds nauw betrokken bij het uiteindelijke plan, en kun je de invulling van het geheel uit handen geven aan ons. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw horecagelegenheid tot een unieke en aantrekkelijke plek te maken. Een plek waar de oeh’s en ah’s regelmatig zullen klinken.

We komen graag bij je langs

Wij begrijpen dat het leven van een horeca ondernemer meestal ontzettend druk is. Daarom stellen wij ons flexibel op en zullen wij bij interesse in ons product graag bij je langs willen komen. Hierdoor kost het je zelf geen tijd om steeds naar ons te moeten komen en kunnen wij gelijk de sfeer proeven, zoals die in de horecagelegenheid is. Wij kunnen dan tevens beter inschatten welke producten zullen passen en welke beter weggelaten kunnen worden. Het mes snijdt dus min of meer van twee kanten bij deze aanpak. Schroom niet en mail ons jouw wensen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten