maandag 24 november 2014

Een stoere hond verdient een stoere hondenmand!

Ben je op zoek naar een stoere hondenmand?

Zoek dan niet langer! Wij van Indusigns maken verschillende hondenmanden van oude en gebruikte olievaten. Het geeft een unieke en stoere uitstraling in de woonkamer en is een speciale plek voor de viervoeter. Onverwoestbaar, robuust en stoer! Bij een stoere hondenmand hoort natuurlijk ook een stoer kussen. Dit kussen is eventueel naar wens te maken en wordt voornamelijk gemaakt van oude spijkerbroeken. Echter is ook het gebruik van andere materialen en stoffen mogelijk.
  • Een hondenmand van een olievat is onverwoestbaar, robuust en stoer
  • Bij een stoere hondenmand hoort natuurlijk ook een stoer kussen
  • Geef je viervoeter een uniek eigen plekje

Verschillende maten leverbaar

Upcycled Industriële Hondenmand 'Lazy Puppy' IndusignsNet zoals honden in grootte verschillen, hebben wij ook onze hondenmanden in verschillende maten uitgevoerd. Geef ons aan hoe groot jouw hond is en wij zullen bekijken welke hondenmand geschikt is. We hebben hondenmanden beschikbaar met een doorsnede van ongeveer 38 centimeter tot maar liefst 88 centimeter. We hebben open hondenmanden, maar ook bijvoorbeeld een hondenhuis in ons assortiment. Er is dus van alles mogelijk!

Geef je hond een unieke eigen plek

Honden zijn al sinds jaar en dag onze trouwe viervoeters. Ze verdienen een unieke eigen plek! Onze hondenmanden zie je nergens anders. Al veel viervoeters genieten van de luxe van onze manden. In combinatie met het comfortabele kussen, is het de ideale mogelijkheid voor een hond om heerlijk te ontspannen. Wil je meer weten over onze hondenmanden of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten