dinsdag 11 november 2014

Een robuuste hanglamp boven de eettafel

Samenkomen aan de eettafel

Tegenwoordig eten steeds meer mensen hun bordje eten op de bank voor de buis. Iedereen in het gezin werkt op verschillende tijden en samen eten zit er bijna niet meer in. Daarom besteden steeds minder mensen aandacht aan de eetkamer, als die er al is. Wij willen de eetkamer letterlijk en figuurlijk wat meer in het licht zetten.
  • Wij willen de eetkamer weer wat meer in het licht zetten
  • Kies een hanglamp die bij je eettafel past en andersom
  • Bekijk hoeveel hanglampen je nodig hebt

Laat je hanglamp bij je eettafel passen en andersom

Upcycled-Industriële-Kantoor-Hanglampen-van-IndusignsStoere en robuuste tafels zijn weer helemaal hip. Een houten blad op een stalen frame, je ziet het steeds vaker terug. De lampen boven de tafel kunnen het plaatje compleet maken en daarom bieden wij steeds meer industriële robuuste hanglampen aan. Op onze website vindt je hier veel voorbeelden van.

Soms is één lamp niet genoeg

Afhankelijk van de grootte van de eettafel, moet besloten worden of één of meer hanglampen aangeschaft moeten worden. Niet iedere hanglamp geeft evenveel licht af, dus ook daarvan is de keuze afhankelijk. Laat je hanglamp goed aansluiten bij de eettafel en kies vooral voor een lamp waarop je niet snel uitgekeken raakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten